Днес Шеридън минава прегледи в Сиатъл

08:36
Днес Шеридън минава прегледи в Сиатъл
Нападателят на червените Килиън Шеридън вече е в САЩ, където започна тренировки с клуба от Мейджър сокър лийг - Сиатъл Саундърс. Ирландецът ще мине днес медицински прегледи и ще изкара няколкодневни проби, след което ще стане ясно дали ще премине в американския тим.

Шеридън дойде в ЦСКА преди година със статут на звезда и национал на Ейре. Поради различни причини обаче нападателят така и не успя да се наложи при армейците, а високата му заплата създаваше затруднения на ръководството на клуба.

В същото време стана ясно, че левият бек на ЦСКА Фабрицио Грило почти сигурно напуска тима, разбра "Тема Спорт". Червените обаче няма да се отърват така лесно от италианското недоразумение. Вариант е бранителят да се завърне в предишния си отбор - Кротоне, който го иска, информира "Тема Спорт".

Грило ще бъде със статут на преотстъпен в тима от Серия Б. Първоначалните намерения бяха той да разтрогне с армейците, но дългият му договор с клуба - до лятото на 2013 година, засега възпрепятства това. Италианецът дойде преди година, но така и не успя да покаже качества и да се наложи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация