ЦСКА със супертрансфер - "червените" взимат голмайстора на румънското първенство

10:17
ЦСКА със супертрансфер - "червените" взимат голмайстора на румънското първенство
ЦСКА е на път да привлече голмайстора на румънското първенство Янис Зику, твърдят медиите в северната ни съседка. Звездата на Поли Тимишоара, който заби 18 гола през изминалия сезон, бе близо до "Армията" още по времето, когато "червените" бяха водени от Йоан Андоне, но тогава трансферът пропадна.

Сега Политехника е в тежка финансова криза и клубът загуби правото си да участва в третия предварителен кръг на Шампионската лига като вицешампион на Румъния и го грози сериозна заплаха от това да бъде изхвърлен от елита на своята страна.

Това е дало чудесна възможност на хора от ръководството на ЦСКА пак да се свържат със Зику и да преговарят за неговото идване в България.

Бившият футболист на Интер и Парма е оценен на 1,6 милиона евро, но тази сума може значително да бъде намалена, като се има в предвид тежката финансова криза, в която се намира Политехника.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

diadohadji
08.06.2011 00:09

Защо не подкрепите поне въднъж ръководството на армейците!Що за запалянковщина? Или всички сте от котилото на Дучето? Да взимаш пари от собствения си клуб??!!! Срам,гадост и т.н. Дучето да се маха!! Моментално! А тези,които ходят на мач,за да хвърлят бомбички,и след това да ни наказват,по добре да станат сини боклуци.Те поне ходят на мач,за да покажат фанелки с надпис аз мразя ЦСКА!Толкова им е акъла на пияндетата,щях да забравя - и нацистки кръстове! Боже каква селяния......

donatelo
07.06.2011 16:02

Те чорбата пари за заплати нямат,че ще извадят пари за трансфери.Пишете само колкото да не заспите и да създавате интриги.Ще се радвам да прочета,че вече е купен,и че парите са платени.Защото пак ще ви разкарват по съдилищата като сборджийска мечка,и ще срамите името на България.

Neradzur
07.06.2011 14:38

Играл е силно казано. Най вероятно е тренирал с отборите и може би е участвал в срещи на 2-рите отбори, но и това все пак нещо.

Chelsea_FanBlue
07.06.2011 11:26

Дано дано, че за ЛЕВСКИ пишат, че се купуват/продават този и онзи а всъщност нищо. Дано поне тази информация се окаже вярна.