Росел: Барса не получава заслуженото си признание

22:21
Росел: Барса не получава заслуженото си признание
Президентът на Барселона Сандро Росел заяви, че е недоволен от факта, че каталунският гранд не получава достатъчно признание за успехите си. Съставът на Хосеп Гуардиола спечели категорично първенството в Испания и Шампионската лига, побеждавайки Манчестър Юнайтед на финала.

"Тъжен съм, че не успяваме да покажел пълната радост от успеха, който постигнахме на "Уембли". Трудът ни сякаш остава недооценен. Искам да се говори за този отбор и за този треньор. Имаме най-добрия отбор в света, ние спечелихме Шампионската лига и то по категоричен начин.  Щастлив съм и много се гордея с този отбор и искам всичко да го знаят", каза Росел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

izrodonomiks
06.06.2011 19:26

Тва че Моу играе по защитно с/у Парца.Означава че са курвенски работи АХ хе хаехахахахахахАха

boc1
06.06.2011 14:45

за суперкупата ако не е ваш човек съдията пак ще ядете бой от РЕАЛ

messyfan
07.06.2011 00:39

Не си спомням откога Реал да е победил Барселона с красива и резултатна игра.Това че спечелихте Купата на Краля с измъчена игра в сто и незнам си коя минута на 2-то продължение не ви прави по-добри от каталунците.Отбора ви е пълна трагедия и това си пролича и тази година,само в последните 3-4 кръга загатнахте за нещо повече,когато очевидно Барселона започна да се пази за най-важните мачове.Идва нов сезон и ще видим кой как се е подготвил най-добре.

DuFkaTa
06.06.2011 12:21

Финала наистина го спечелиха по категоричен начин и то най вече защото Юнайтед се насраха, обаче НЕ и ШЛ!!! Начина на който играха на Бернабеу е СРАМ и ПОЗОР за такъв велик клуб (нямам предвид защитната игра на Реал, а падането като ПУТКИ и при най малкия контакт и в някой случай дори и без да има такъв!!!). Когато Барса надиграят абсолутно сичките си съперници в ШЛ както надиграха (два пъти) Ман Юнд, или поне да бият с чиста игра и без спорни ситуаций отсъждани в тяхна ползо (не става дума за 2 или 3), тогава може да се каже че е заслужено. Барса са уникален тим, с мн ама МН добри играчи, обаче в часът на истината, във важните мачове, каталунската атакуваща машина зацикля и се налага да се намесва съдята, независимо дали те са го заблудили, дали нарочно или просто не е видял. Айде със здраве, и стискам палци на Моу да спре тази хегемония на Барса.*beer*

sasedq
06.06.2011 16:51

Пич нали се сещаш че моуриньо не е единствения с мръсните номера ? Барселона излязаха на терена с мисълта да симулират и да изнервят противника в нито един друг мач не са го правили може би само бускетс и от време на време алвеш.С неговите камани по неговата глава като оставяше тревата на стамфорт бридж неподдържана като излизаше с 11 човека в защита да проваля футбола не се обенявахте. Просто му показаха че не само той може да играе курвенски и надявам се е разбрал колко е кофти да те отстранят с помоща на непозволени средства. Иначе като цяло барселона е в пъти по добра от реал във всички фактори.А за дуспите срещу челси ставате смешни нито една от така наречените "дуспи" не беше категорична и 100 процентова. Инатер отстрани барса с гол от 2 метрова засада и непризнаване чист гол на барса така че няма основания за оплакване. Съдиите правят грешки както в полза така и срещу барселона никой не е застрахован.Цял свят признава барса за най добрия отбор само вие не.

DuFkaTa
06.06.2011 15:19

Да, вярвам на всичко което съм написал там. Вярвам че Барса са уникален тим, с уникални играчи и че на Бернабеу играха като ПУТКИ с цел да изгонят някого от Реал, защото когато са с 11 е МН, МН трудно Барса да вкарат, имайки в предвид наложената тактиката!!! Също вярвам че Моу е способен да ги спре!!! Като никой неможе да окаже сериозна съпротива, защо Челси преди 3 години щеше да ги елиминира, ако не беше Йовребо дет не даде 1 от 3-те чисти дузпи, как тогава Интер ги елиминираха преди година, как без малко не ги елиминира Арсенал и Реал а??? Всички тези тимове излязоха без страх, (недей бърка страх със защитна тактика!!), и малко им остана да ги отсранят, с изключение на Интер който успяха!!! А до колкото Реал и Барса, ще та попитам защо оправданията да не стават??? Моу е само от 1 година начело на Мадрид и стигна до полуфинал (според мен заслужаваше и финал даже), спечели купа, и остана на 4 т от Барса. 4 т е нищо разлика, това е само една смяна на знаците от ел класико (от 1-ца за Барса, до 2-ка за Мадрид), където Моу си научи урока. Заради факта че Моу вторият му сезон е по добър от първия ме кара да мисля че догодина в Ла лига ще има нов шампион.

messyfan
06.06.2011 14:13

Само да те попитам дали си вярваш на това,което си нахвърлил набързо.Със или без съдийска помощ никой не може да окаже сериозна съпротива на Барселона.Никой дори не иска да играе срещу тях,защото знаят че са обречени.Погледни лицата на играчите на Реал,когато се изправят срещу тях,там е изписан страхът в пълният му блясък.Каквато и звездна селекция да направят в "балета"скоро няма да надиграят Барселона,просто стила на игра е коренно различен.В Барса има сплотеност и колективизъм докато при Реал това отсъства и докато са налице тези фактори няма да има светлина в тунела.Пак ще има оправдания от сорта,че отбора е нов и се обиграва но това е всяка година и просто това оправдание вече не става,не върши работа.Ще ги видите балерините през новия сезон каква китка ще бъдат.

dimas123
06.06.2011 11:17

реал мадрид 6тяха да ги бият ако не бе6е судията

leomesi
06.06.2011 11:30

Кой не е трагичен срещу Барса ?

Balki89
06.06.2011 11:25

И Реал да бяха на финала, Манчо пак ще ше да загуби! Бяха трагични.

izrodonomiks
06.06.2011 10:17

Барса че си ги подпират малко е ясно.Но в момента по-добри от тях няма.

respect_kn
06.06.2011 09:24

Полуфинала Барса-Реал Мадрид беше пълен цирк ! Само Реал можеха да спрат БАРСА и щяха да я спрат ако не беше г-дин съдята *wink* *tongue*

aa1
06.06.2011 09:03

Чета коментарите и оставам с впечатлението, че феновете на Барселона са или АДСКИ, ама АДСКИИИ тъпи или са слепи.Вие си изберете едно от двете.Как може да гледаш мача на Барселона срещу Реал Мадрид и да кажеш, че Барселона са победили честно?Вие в кой свят живеете бе деца?Айде стегнете се и започвайте да си признавате, че съдиите са ви 12-ти играч.Всички ви мразят, защото съдиите ви помагат, но и вие тъпите фенове не си признавате, ето за това всички ще ви мразим.

leomesi
06.06.2011 10:32

Човек на 20 години вика на другите ДЕЦА!!! Ти искарай Пубертета и тогава говори смислени неща защото явно той ти пречи да се изразяваш. Говориш смешни неща и грам неразбираш от футбол...единственото нещо което умееш е да се дразниш с хората което показва че си един от многото компютърни геги в БГ. Ти си утрепан от живота и си искарваш шибаните си комплекси в интернет.

MartinTomov
06.06.2011 10:08

Има и трети вариант - ти самият да си АДСКИ тъп *wink* Най-добрите са и най-мразени. Ако не бяха обвиненията за помощ към Барса от съдиите, УЕФА, Люк Скайуокър и Чък Норис, 100% щяхте да си измислите и други поводи, за да омаловажавате успехите на Барса. На всички е ясно, че тая форма няма да трае вечно, всеки отбор има върхове и спадове, ама вместо да си траете и да отдадете заслуженото на един от най-великите отбори в историята на футбола, даже да сте доволни, че се случва по ваше време, не спряхте да ревете. Бъдете малко повече фенове на футбола, а не заблудени фенчета на един отбор, отричащи и хулещи всички други отбори. Айде деца, давайте минуси.

orlio_wins
06.06.2011 06:43

разбирате от футбол,колкото попадия от трипер

Real_ftw
06.06.2011 01:03

Докато реферите и УЕФА подкрепят барса няма как някой отбор да ги бие това е истината

arto5
05.06.2011 23:30

тоя гей да мълчи те не са футболен отбор барселона а цирк симулантите барселона елате на нашия циркъджийски стадион ЦИРК СИМУЛАНТЕС*lol*

RedDevil1878
05.06.2011 23:17

Този започва сериозно да ме дразни! На всичкото отгоре незнае какво говори... Гуардиола правилно му беше казал да си трае... че само глупости говори.

cianin
05.06.2011 23:10

СЪДИИТЕ, СЪДИИТЕ, СЪДИИТЕ

ей лапета аре спрете едно и също във всяка статия на Барса, смешно и тъпо е вече? Юнайтед нямаха абсолютно никакъв шанс на финала. Реал Мадрид също духаха мощно, кой ако не Барса заслужава повече да е шампион тази година, с постоянната си форма и страхотните мачове, които правиха цяла година. Много ви е яд, че Барселона постигна толкова много и в момента е най-добрия отбор в света.

kolio_vg
05.06.2011 23:23

Картон не,но фаул или дузпа може

Kaloyan_ManUtd
05.06.2011 23:21

Евала на Барса! Страхотен сезон направиха. Играят прекрасно. Аз съм фен на Юнайтед и признавам това, но и феновете на Барса трябва да си признаят, че съдийте много често ги побутват с някой и друг картон за противниковия отбор. *beer*

bobotir
05.06.2011 23:06

kiko0o0 какво да се оправдаваме,цял свят ви вижда изцепките.Може да сте ни надиграли на финала , но как стигнахте до този финал ..... срещу Арсенал рамо срещу Реал Мадрид рамо ..... това малко ли е .... Колкото до Ман УТД те също биват подпирани от съдиите , но ако се мерят с Барселона УТД нямат шансове.

Fabregas_boy
05.06.2011 23:05

Ако не бяха съдиите,Барса щяха да са най-харесвания отбор в света.Супер добри са,но съдиите много често ги подпират.

Vratarchety
05.06.2011 23:01

Виж сега Ман Ю им помагат само в Англия и то от време навреме докато Барса абсолютно всеки мач в ШЛ ги бутат така че няма място за сравнение

bobotir
05.06.2011 22:35

Като почнете да биете без съдииска помощ , тогава ще ви признаем .... тоест НИКОГА !

curtis1995
05.06.2011 22:54

И МЮ не се слави с победи без съдийдка помощ. Не казвам че Барса не са симуланти и не са подкрепяни от съдийте, но така е. МЮ са шампиони на Англия, Барселона взеха купата на ШЛ.*corner*

kiko0o0
05.06.2011 22:49

Стига сте се оправдавали със съдиите, а си признайте, че Барса надигра всеки 1 отбор, който се изправи срещу тях !!!