Рой Кийн виновен, че футболист кара като луд

13:02
Рой Кийн виновен, че футболист кара като луд
Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн бе обвинен за карането с превишена скорост на бившия си възпитаник в Ипсуич Деймиън Дилейни.

"Сънди Мирър" съобщава, че 29-годишният играч е заявил в съда, че карал над позволеното, защото Кийн е щял да го глоби с хиляди паунди, ако закъснее за тренировка. Бранителят бе засечен да се движи с 44 мили в зона с позволени 30 през октомври. Това се случи през октомври. Ето и част от писмото му до магистратите в съда: "Имах безразсъден мениджър и бях обезпокоен, че ще трябва да стоя две седмици без заплата".

Дилейни бе глобен с 235 паунда за инцидента и му бяха отнети четири точки от лиценза, след като си призна за превишената скорост. Коравият Кийн, който вече не е начело на Ипсуич, е имал спорове с Дилейни през миналата година, добавят от "Съндей Мирър".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Redbula
05.06.2011 13:21

и кво... ? Той е мениджър и казва кога почват трейнировките! Ония работи само това да ходи на трен и да играе мачове и за това му плащат луди пари е извинявай ако на мен някой ми каже в 10 часа тряя съм еди къде си аз отивам в без 10 а не получавам пари за това! Да си прави плановете така че да му стига времето и да бъде точен като неможе да не обвинява др-те а себе си!