Партизан гледа Иван Иванов срещу Черна гора

08:57
Партизан гледа Иван Иванов срещу Черна гора
Сръбският шампион Партизан Белград изпрати скаут да гледа изявите на Иван Иванов в евроквалификацията Черна гора - България.

Централният защитник няма мач тази година за лидера в руската втора лига Алания и от месеци е на трансферния пазар, като поддържа форма с родния ЦСКА. Иванов обаче попадна в титулярния тим срещу Черна гора.

"Гробарите" са тимът, който Матеус класира за групите в Шампионската лига преди 9 години. В списъка на Партизан влиза и Йордан Милиев Левски, останал извън стартовите 11 срещу Черна гора.

Три часа преди мача в Подгорица пристигна и мениджърът Лъчезар Танев. Живеещият в Барселона агент ще има разговори с двама от най-скъпите си клиенти - вратаря Николай Михайлов и Мартин Петров. Към двамата има интерес от английски клубове. Танев обаче задържал топката за преговори заради желаната 100-процентова концентрация за евроквалификацията на тези ключови за тима ни играчи.

От футболната централа на Черна гора съобщиха, че над 30 мениджъри от Европа са заявили пропуски за мача на ст. "Градски". Освен българите актуални са и немалко асове на домакините, които са с високи цени на пазара като продукт от школата на бивша Югославия. Неслучайно националите на Черна гора се оценяват почти двойно повече от българските - 63 срещу 32 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация