Матеус подписва договор за 3 години, ако бие Черна гора

09:43
Матеус подписва договор за 3 години, ако бие Черна гора
Селекционерът на българс­кия национален отбор Лотар Матеус е на път да подпише нов 3-годишен договор с БФС. Както е известно, настоящият контракт на германската легенда изтича в края на ква­лификациите за Евро 2012 през ноември. Той обаче има опция за удължаване.

Президентът на БФС Бо­рислав Михайлов е готов да направи тази крачка по-рано. Боби е обявил в разговор с Ма­теус, че е съгласен да удължи договора му и то при много по-добри финансови условия, но само ако бие днес Черна го­ра. Мачът в Подгорица е от решителен характер за наши­те, които почти загубиха шансове за класиране.

Матеус пое отбора след двете загуби от Англия и Чер­на гора, като спечели с трикольорите гостуването на Уелс с 1:0 и завърши 0:0 с Швейца­рия на стадион "Васил Левски".

Световният шампион с Германия през 1990 година е изразил готовност да води трикольорите и в квалифика­циите за мондиала в Бразилия след 3 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Balki89
04.06.2011 11:05

Ако бие Черна гора... Да не би случайно след тази победа да ни класира за европейското?!?! Какво като е ИМЕ във футбола, той и Стоичков е ИМЕ ама видяхме какво стана!!! Не търсете имена, а добри треньори. КЪСМЕТ МОМЧЕТА ДАНО ПОБЕДИТЕ!!!

josephbg
05.06.2011 00:57

липсата на малшанс би ни поставила в ситуацията на германия или испания *smile*

nom3rcy
04.06.2011 18:39

Със сигурност не знаем що за треньор е Матеус още, но знаем едно нещо със сигурност. След идването на Матеус в България и назначаването му като селексционер на националният отбор определено се вижда подобрение на играта и само липсата на малшанс ни поставя в тази ситуация, в която сме в момента!