Литекс следи голмайстор на Читадела

09:47
Литекс следи голмайстор на Читадела
Ръководството на Литекс ще направи опит да привлече голмайстора на Серия "Б" Федерико Пиовакари.

Нападателят в момента играе в Читадела. В изминалия сезон той отбеляза 21 гола в 38 срещи и направи пет асистенции. Благодарение на неговите попадения тимът се спаси от изпадане в по-долна дивизия. Според пресата на Апенините един от вариантите за неговото бъдеще е българският шампион Литекс. Освен това 26-годишният таран е в полезрението на Сиена, Киево, Аталанта и изпадналия в Серия "Б" Сампдория.

"Към този момент няма нищо конкретно. Заминавам на почивка, но с включен телефон, за да може агентът ми да ме информира за случващото се около мен. Всички тези отбори стоят като варианти пред мен", заяви Пиовакари.

Той е роден на 10 септември 1984 година. Започва да тренира футбол в Про Патриа и не след дълго преминава в Интер. В гранда от Милано обаче не изиграва нито един двубой. Последват преотстъпвания във Витория, Сан Марино и Триестина, преди през 2007 година Пиовакари да подпише с Тревизо. През сезон 2009/10 защитава цветовете на Равена. През току-що завършилото първенство той предизвика истински фурор в Читадела.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bellar
03.06.2011 10:13

Трябва ни нападател за Ш/Л това е неизбежно

bacardy_breezer
03.06.2011 13:35

В ШЛ сте обречени на провал ако ще и Лео Меси да купите *lol*