Хубчев обясни контузиите в Черноморец Поморие

11:19
Хубчев обясни контузиите в Черноморец Поморие
Старши треньорът на Черноморец Поморие Петър Хубчев пожела да даде обяснение относно произхода на контузиите в неговия тим.

Наставникът държи да внесе яснота заради информациите в някои медии, че травмите се дължат на неправилна подготовка и липса на ясна визия за възстановяването на футболистите. Хубчев уточни, че трайно контузените са петима, а не осем, както се посочва в неверни информации.

Старши треньорът на Черноморец Поморие посочи, че единственият, който се е контузил по време на подготовка е Борис Щърбев. Младокът скъса кръстни връзки на 30-ата минута от началото на една от тренировките в напълно безобидна ситуация, при водене на топката.

Далакът на вратаря Янко Георгиев беше спукан по време на мача със Светкавица при сблъсък с противников нападател за спорна топка. Христо Лемперов скъса кръстни връзки по време на зимната ваканция за тима, когато отишъл да играе на малки вратички с приятели. Георги Чакъров е със спукана костица на ходилото след единоборство с футболист на Доростол по време на мача между двата отбора. Виктор Петаков пък изобщо не е тренирал с отбора, след като е пристигнал контузен. От Черноморец Поморие са положили и продължават да полагат усилия за възстановяването на играча.

"Това е истината за контузиите и не виждам за каква неправилна подготовка и липса на визия за възстановяването може да става дума, след като само един футболист е получил травма по време на тренировка", констатира Хубчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация