ЦСКА си заплю Селтик и Анортозис

10:16
ЦСКА си заплю Селтик и Анортозис
След изиграването на мачовете от последния уикенд окончателно станаха ясни Всички евентуални съперници на ЦСКА в плейофите на Лига Европа. "Червените" стартират директно от тази фаза или с други думи - едно стъпало преди груповата фаза, информира "Тема Спорт".

За момента коефициентът на "червените" от 10.575 им отрежда място сред непоставените в този кръг, като трябва да стане истинско чудо, за да може ЦСКА все пак да влезе в 38-те тима над чертата. Доста от потенциалните съперници звучат стряскащо. Сред тях включително има и такива, които играха важна роля в последното издание на Шампионската лига като Тотнъм и Шалке 04.

В щаба на "армейците" и сред феновете най-желани са два варианта - шотландският гранд Селтик и кипърският Анортозис. "Детелините" са един от историческите грандове на Стария континент и европейски шампиони за 1967-а. Срещата с бившия тим на Стилян Петров ще е много престижна за всички, които обичат ЦСКА. Предпочитанията към Анортозис пък са свързани със закачката с Мъри Стоилов и големия брой бивши футболисти на Левски, които обличат фланелката на кипърския тим в момента.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cristian0
31.05.2011 15:04

Пич, незнам колко мача си гледал на Анортозис,но са поне с една класа над ЦСКА,ЛЕВСКИ И ЛИТЕКС.Хората доста често играят в групите на ШЛ, за разлика от нашите отбори,който след като Левски сътвори "чудото" излезе от него с 0 точки и голова разлика 1:18 ,а другите два наши "гранда" само са сънували да влязат там.

Sir_Mitko
31.05.2011 19:47

ми в група с Барса,Челси и Вердер тва е максимума за бг футбола ако бяха цска или литекс резултата нямаше да е по-добър...

aa1
31.05.2011 14:57

Мале, мале, и аз си мечтая да се паднем срещу ЦСКА, но по-добре за тях ще е да ни избегнат, защото ще има двуцифрен резултат.ЦСКА са класи, класи, класи под Селтик.

gogo9803
31.05.2011 14:28

И двата отбора са силни....За Селтик шанса Цска да ги бие 1/100
А Анортозис също са силни,но чак пък толкова мисля,че шанса е 50/50!