Шампионът на Кипър преговаря за Милиев

09:12
Шампионът на Кипър преговаря за Милиев
Шампионът на Кипър Апоел Никозия проявява сериозен интерес към защитника на Левски Йордан Милиев. Някои медии от Острова на Афродита вече коментират възможността националът да подсили местния тим за предстоящата атака на груповата фаза в Шампионската лига. От София обаче са категорични, че до момента конкретна оферта за Милиев в клуба няма. По информация на "Меридиан Мач" от Апоел вече са се свързали с агента на защитника - Саша Вукойевич, и са предложили заплата от 200 000 евро годишно за клиента му.

"Не знам откъде имате тази информация. В момента съм в Сърбия, а днес по телефона ми се обаждаха и ваши колеги от Кипър със същия въпрос. Действително имах разговор с представител на Апоел, но към момента този трансфер е практически невъзможен. Те могат да осигурят перфектни лични условия за Милиев, но не могат да дадат достойна сума, за да откупят правата му от Левски, с който той има дългосрочен договор. Все пак говорим за играч на 23 години, който е национал на България", коментира Вукойевич за "Меридиан Мач".

На "Герена" разчитат на Милиев, който е основният централен защитник на тима, и в момента не биха се разделили с него за по-малко от 500 000 евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
31.05.2011 09:19

Ако съм на Бай Мустак го давам за 350 000-400 000 евра и си щракам с пръсти,зимам некой от по скромните отбори млад и талантлив,защото има такива момчета за скромната сума от 20 топки и 40 обувки