Бала: Мотивиран съм да направя Хайдук шампион

12:47
Бала: Мотивиран съм да направя Хайдук шампион
"Ще дам всичко от себе си Хайдук да спечели най-после титлата на Хърватия и да се представи отлично в европейските турнири", заяви новият треньор на тима Красимир Балъков в интервю за хърватския вестник "Ютарни лист".

"Благодаря за пожеланията, но аз ще съм най-щастлив, ако записваме добри резултати", заяви на отличен хърватски език Балъков пред едно от най-четените издания в страната.

"Няма смисъл да ви давам интервю в този момент, ще дойда на пресконференцията във вторник и там ще кажа това, което имам да казвам, тоест ще отговоря на всичките ви въпроси. Не съм човек, който обича много да говори, трябва да се работи, а след известно време ще говорим надълго и нашироко".

Запитан дали познава добре тима на Хайдук, Бала, който явно доста добре е научил хърватския от своите приятели Звонимир Солдо и Фреди Бобич, отговори: "Повече от добре! Това е велик клуб, с големи традиции и място в Европа. Знам, че през последните години не успя да спечели титлата в Хърватия. Знам и, че всички искат Хайдук да успее в Европа. Фактът, че отборът няма титла толкова време ме мотивира още повече и ме накара да застана на поста. Надявам се на по-късен етап всички да са доволни".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Naiki_14
28.05.2011 13:58

Ако не бяха изгонили Балата от Черноморец този отбор щеше да се развие много

gringopro
28.05.2011 19:45

Аз също мисля като теб. Бала е голям.