Боби избра Литекс пред финала в ШЛ

11:28
Боби избра Литекс пред финала в ШЛ
Президентът на БфС Борислав Михайлов е предпочел да връчи лично титлата на Литекс, вместо да присъства на финала на Шампионската лига между Барселона и Манчестър Юнайтед на "Уембли".

Така за първи път от доста време насам Михайлов ще присъства на мач от "А" група. Той почти не посещава срещите у нас с изключение тези на националния отбор. Боби не присъства дори на вечното дерби Левски - ЦСКА на "Герена". Преди важните мачове букмейкърските къщи дори пускаха залози дали той ще гледа мача на живо.

В днешния двубой треньорът на Литекс Любослав Пенев няма да използва чужденците, а шанс за изява ще получат някои от младоците от академията на клуба. Преди срещата ще бъде чествана 90-годишнина на футбола в Ловеч, а след мача ще има концерт на Глория, Софи Маринова, Преслава и Емилия.

Пенев ще обяви през следващата седмица дали ще предложи договор на зимбабвийския национал Арчфорд Гуту. 19-годишният плеймейкър изкара двуседмични проби в Ловеч, а вчера се прибра в родината си.

Мачът срещу Литекс ще е последен за Антони Здравков начело на Калиакра Каварна. Специалистът се завръща на "Герена". Той ще може да разчита на всичките си играчи с изключение на контузения Лъчезар Балтанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
28.05.2011 13:47

Щом иска... а иначе това се нарича поливане - с чалга звезди. Думите са излишни..