ЦСКА няма да пуска аванти на "студентите", излиза с титулярите

10:55
ЦСКА няма да пуска аванти на "студентите", излиза с титулярите
ЦСКА няма намерение да помага на запътилия се към "Б" група Академик София.

Поне треньорът и играчите искат да си бият в този мач. "Червените" футболисти излизат за задължителна победа в последния кръг пред своите фенове на стадион "Българска армия". За целта треньорът Радуканов най-вероятно ще започне мача с голяма част от титулярите си. През второто полувреме в игра почти сигурно ще се появи юношата Томи Костадинов, който няма и една записана минути при този наставник.

Очакванията са от основните футболисти почивка да бъде дадена само на вратаря Караджов и капитана Янчев. Те трябва да бъдат заменени от Благой Макенджиев и Коста Янев.

Защитата ще бъде същата от финала със Славия. Бандаловски отдясно, Трифонов отляво, Попов и Акуаро в центъра. Галчев ще бъде до Янев в средата на терена. Емил Гъргоров ще действа зад единствения централен нападател Спас Делев, а Александър Тонев по дясното крило.

Титуляр трябва да започне и Станислав Костов. Той може да играе на всеки един пост в нападение, а днес ще се пусне по левия фланг на мястото на Грегъри Нелсън, който вече почива в Холандия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация