Цени на билетите за мача на "армейците" с Академик

14:51
Цени на билетите за мача на "армейците" с Академик
Ръководството на ЦСКА определи цените на билетите за последния мач на тима за сезона с Академик София в събота, който ще се проведе на стадион "Българска армия".

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона, обявиха "армейците". Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати, ще има и ултравиолетови лампи, за да се предотврати влизането с фалшиви билети.

Цени на билетите:

- сектор "А" – 10 лева,

- сектор "В" – 6 лева,

- сектор "Г" – 4 лева,

- сектор "Б" – 5 лева,

Ученици и пенсионери ще могат да влизат срещу 3 лева в сектор "В" и срещу 2 лев в сектор "Г". Срещу 2 лева в сектор "Г" ще влизат и привърженици, който покажат документ, че са членове на фен клубове на ЦСКА. Касите ще отворят в 14:30 часа. Гостите ще могат да закупят билети от каса на сектор "Б". Издадените абонаменти карти от ЦСКА сезон 2010/2011 г. ще важат за домакинските срещи на ЦСКА, които ще се проведат на стадион "Българска армия" през пролетния дял на сезон 2010/2011 г.

- Картодържателите от СУПЕР ВИП и ВИП ще бъдат уведомени персонално от служители на клуба.- За картодържателите от сектор "А" ще има списъци на съответствията на входовете на сектора на стадиона.

- Картодържателите от ложа 5 на "Васил Левски" (Ветерани) ще заемат местата в ложа "Ветерани"- Картодържателите от сектор "В" ще заемат местата на блок 26 от ред 16 до 26

.- Картодържателите от сектор "Г" ще заемат местата в блок 15.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gogata85
27.05.2011 16:02

на финалът за купата билета за Г сектор не беше ли 3 лв *confused*