Лотар Матеус: Грозен мач, не ми хареса

09:41
Лотар Матеус: Грозен мач, не ми хареса
Мачът не ми хареса, беше грозен и с много глупави нарушения, заяви селекционерът на националния отбор по футбол на България Лотар Матеус след финала за Купата на странатамежду отборите на ЦСКА и Славия, спечелен от "армейците" с 1:0.

"Мисля, че ЦСКА заслужаваше да спечели Купата на България, поздравления за тях. Те играха по-добре от Славия и имаха много възможности за гол", каза Матеус след двубоя.

"Не ми хареса, че мачът беше грозен и с много глупави нарушения. Не обичам такъв футбол и затова не съм доволен от мача", допълни националният селекционер, който разкри, че ще бъде в Ловеч за последния кръг на родния шампионат, за да наблюдава срещата между Литекс и Калиакра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

baraban_1987
27.05.2011 17:25

оставете човека да коментира вие големи разбирачи станахте той е бил голям играч и сега е голям тренер така че мълчете и оставете човека да говори и да води дайте му шанс бе царвули *sad*

malcolm777
26.05.2011 23:05

В Българиа такова е нивото на футбола , имало и по грозни мачове ,той нищо не е видел. На мен ми хареса мача доста положения имаше.

vik0_92_
26.05.2011 14:42

Ми като толкова разбира тоя Трениор да го видим как ще направи националния да играе красиво и да видим как ще бие наред то е най лесно отстрани да даваш акъл,,, *thumb_down* ПАЛЯЧО