Изместиха мача на Левски с Монтана заради ЦСКА - Академик

09:25
Изместиха мача на Левски с Монтана заради ЦСКА - Академик
Монтана ще гостува на Левски утре. Срещата е от 18,00 часа на Националния стадион "Васил Левски". По програма мачът от последния 30-и кръг трябваше да е в събота. Промяната се налага, за да бъдат избегнати евентуални сблъсъци между феновете на Левски и ЦСКА. В събота "червените" имат мач с Академик София на стадион "Българска армия". Срещата на Левски и Монтана ще е на Националния стадион, тъй като в неделя на "Герена" ще има концерт на легендарната група "Роксет", съобщава "7 дни спорт".

Централният защитник на Монтана Муса Гай няма да бъде на разположение на треньора Атанас Джамбазки за гостуването утре на Левски. Сенегалецът отлетя за родината си, за да смени личните си документи. Паспортът на чернокожия защитник изтича и той няма да може да поднови работната си виза. Муса Гай игра в последните няколко мача на Монтана и показа, че има качества. Договорът му с монтанци е до лятото на 2012 година.

Левият защитник на Монтана Антон Личков бе неприятно изненадан. Вчера сутринта бранителят заварил личната си кола със срязани две гуми. Опелът на Личков е бил паркиран в близост до хотел "Житомир", където са настанени футболистите. Бранителят няма представа каква е причината за вандалската проява. Преди година и половина бяха изпочупени стъклата на автомобилите на Стефан Харлов, Мирослав Петров и вратаря Христо Бахтарлиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация