Кандидат за президент на ФИФА: Изобщо не съм корумпиран

18:33
Кандидат за президент на ФИФА: Изобщо не съм корумпиран
"Отричам напълно всичко обвинения", обяви кандидатът за президент на ФИФА Мохамед Бин Хаман, след като световната футболна централа стартира разследване за корупция срещу четирима свои високопоставени служители, между които и катареца.

В изявление до "AFP", Бин Хаман обявява, че всички обвинения са част от кампания срещу него, подета от президента на ФИФА Сеп Блатер, който ще гони четвърти и последен мандат като ръководител на световния футбол на конгреса на 1 юни. 61-годишният катарец, който в момента изпълнява длъжността президент на Азиатската Футболна Конфедерация, пише: "Днешният ден бе изключително труден и болезнен за мен. Но, ако има някаква справедливост по света, тези обвинения ще се изпарят във въздуха. Този ход бе повече от тактически от страна на хората, които нямат увереност в собствените си сили, че ще се справят успешно на изборите за президент. Напълно отричам всички обвинения". Четиримата заподозрeни в корупция ще трябва да се явят пред Етичната комисия на ФИФА в Цюрих на 29 май.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MartinTomov
25.05.2011 23:56

...световната футболна централа стартира разследване за корупция срещу четирима свои високопоставени служители, между които и катареца...

Ти чете ли изобщо статията преди да решаваш кой е гонен и кой не?