Юве иска Джеко за година под наем

16:05
Юве иска Джеко за година под наем
Спортно-техническият директор на Ювентус Джузепе Марота е използвал времето, в което "бианконерите" бяха в Манчестър, за да се опита да привлече нападателя Един Джеко.

Както е известно, торинци искаха босненския стрелец още миналото лято, но тогава той остана във Волфсбург, а през януари таранът подписа със Сити.

За 15 мача с фланелката на "гражданите" обаче, Джеко вкара само два гола, като един от тях беше във вратата на третодивизионния Нотс Каунти в мач от ФА къп.

Феновете на Сити и менидъжърът на тима Роберто Манчини са недоволни от играча и според "Спортмедиясет", е напълно възможно босненецът да бъде пуснат за изиграе една година под наем в Юве.

Президентът на "бианконерите" Андреа Аниели е голям фен на босненеца и бил готов да отдели шест милиона евро от бюджета за заплати, за да покрие надницата, която Джеко взима в Сити.

Напомняме ви, че "гражданите" се оглеждат за нов таран, а и Емануел Адебайор се завръща от своя период под наем в Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mincho97
25.05.2011 16:55

Тия Ювентус ги гледах снощи срещу Юнайтед. Въпреки спечелиха са пълна трагедия. Юнайтед игра с резервите и с някои по-възрасти играчи.

delpiero933
26.05.2011 18:40

Ние направо толкова сериозно играхме *confused* това беше и под нивото на приятелски мач , дори под нивото на тренировка....целта бе да се съберат тези 2 отбора на един терен отново , за да почетат Невил

josephbg
25.05.2011 18:23

да знаеш *wink*