Сър Алекс потвърди: Де Хеа подписва с нас

09:24
Сър Алекс потвърди: Де Хеа подписва с нас
Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън потвърди, че в скоро време клубът ще подпише с 20-годишния вратар на Атлетико Мадрид Давид де Хеа, набелязан за заместник на завършилия кариерата си Едвин Ван дер Саар.

"Червените дяволи" предпочетоха Де Хеа сред десетки вратари за наследник на холандеца, който ще пази вратата за последно във финала на Шампионската лига срещу Барселона.

Сред кандидатите бяха Мартен Стекеленбург от Аякс и Мануел Нойер от Шалке 04, но в крайна сметка Фърги предпочете Де Хеа. Шотландският специалист ще похарчи около 21 млн. евро за младия страж на Атлетико, а в контракта ще бъдат включени и допълнителни бонуси в зависимост от представянето на испанеца на "Олд Трафорд".

"Работихме от доста време върху това и го набелязахме като вратар, с който трябва да подпишем. Той е млад, бърз и спокоен вратар, който ще стане отличен заместник на Ван дер Саар", каза Фъргюсън в интервю за "Скай Спортс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alechko
26.05.2011 09:43

добър е, но дано и добре да командва защитата което много важно за един вратар

pifawin
26.05.2011 00:27

надявам се, че е правилнияя избор и се надявам следващия сезон да се подмлади отбора и да се развива в правилна насока!
Успех и само напред!

PRI_A_TEL
25.05.2011 20:51

Мога само да кажа че този трансфер е рискован, гледал съм ги и тримата вратари, Стекеленбург и Нойер са доказали качествата си, тоест ако беше купил някои от тях, щях да съм спокоен, но Де Хеа е много млад, още не е развил достатъчно качествата си, надявам се да не стане така, че съра да се чуди него ли да пусне или Линдегард. Де Хеа съм сигурен че ще има слаб първи сезон, първо поради притеснението от напрежението, второ е с 10 см по нисък от Ван Дер Сар, което няма да може да му помага, когато му е напрегнато. Да Де Хеа е добър вратар, но всичко е срещу него, физиката му, височината му(за мен няма да има разлика между него и Кусчак) както и неопитноста му във висшата лига. Надявам се все пак, че ще е добро попадение, но се надявам също Ван Дер Сар да изненада дори себе си, като остане още един сезон, но жена му е зле, сигурно му е тъжно на човека и иска да е до нея.

desangele
25.05.2011 14:11

Радвам се,че го взехме.Млад е , а и има страхотни качества. Също така знаем,че Съра почти няма грешни трансфери.

arto5
27.05.2011 10:38

хора ман юнайтед имат мн добри млади вратари кужчак ще се маха ок имаме лидндегаард и бен амос и двамата са добри

kyosho
25.05.2011 11:47

А защо Линдегаард не е на вратата и някой по-евтин за първа резерва?

Kaloyan_ManUtd
25.05.2011 13:39

защото Линдегаард е класи под Де Хеа, а й плус това Де Хеа има опит в едно от най големите европейски първенста, а именно Ла Лига. А Линдегаард е играл в Датската лига. Не казвам, че няма качества, но Де Хеа вече е почти завършен играч! *beer*

rooney_fen_256
25.05.2011 10:21

ат така не ни трябва нойер нито стекелнбург тоя младок ще го развием както е млад тамън *wink*

manutd_forlife
25.05.2011 09:55

Много се радвам! Той е много талантлив и ще бъде най-добрия заместник на Едвин*thumb_up*