Пеп пуска Масчерано като централен защитник на финала

17:07
Пеп пуска Масчерано като централен защитник на финала
Хосеп Гуардиола възнамерява да пусне Хавиер Масчерано на позицията централен защитник във финала на Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед, твърдят медиите на Острова.

Както е известно, бившият халф на Ливърпул играеше на този пост, докато капитанът на Барса Карлес Пуйол се лекуваше от травма в коляното. Въпреки че, Пуйол е готов за игра, той ще бъде използван като ляв бек от Гуардиола, тъй като наставникът не искал да рискува здравето на Ерик Абидал.

Напомняме ви, че френският защитник наскоро бе опериран от тумор на черния дроб и Гуардиола се надявал да съхрани бившия играч на Лион като го остави на пейката в този мач.

Интересен факт е, че Карлес Пуйол игра като десен бек срещу Юнайтед преди две години. Тогава причинита бе в това, че Дани Алвеш беше наказан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
23.05.2011 18:55

Пуьол може на всяка позиция просто това е велик капитан. И това че футболистите на любимите ви отбори са супер голями дървари не значи че в барселона симулират.Като другите отбори се научат да играят футбол няма да има червени когато заслужават със селксите си изяви ще има. Все съдиите са ви виновни *lol**lol*

DuFkaTa
23.05.2011 17:16

Лошо*cry* Един симулант в повече ще има на терена*angry*