Марадона ще съди аржентинската футболна федерация

11:13
Марадона ще съди аржентинската футболна федерация
Диего Марадона заяви за аржентински вестник, че ще предприеме правни стъпки срещу президента на Аржентинската футболна асоциация Хулио Грондона заради критиките относно проблемите с наркотиците.

80-годишният Грондона заяви, че Марадона прикрива някои детайли от борбата си със зависимостта от дрогата. "Аз съм стар, наистина. Но съм здрав. А някои хора сами си създават проблеми", коментира Грондона, като мненията са, че той е имал предвид Марадона.

Световният шампион от 1986-а година и един от най-великите футболисти за всички времена, който през миналата седмица подписа договор като треньор на Ал Уасъл (Дубай), пък заяви за най-тиражния местен вестник Кларин, че от седем години е чист и ще съди за това изявление Грондона.

"Този път няма да оставя нещата така и ще се заема сериозно със случая. Моите адвокати ще проучат всичко и отиваме в следващия етап от този проблем, който ще се реши в съда, коментира Марадона. Нямам какво да крия и ще бъда първият, който сам ще отиде да се изследва. Чуйте ме и ме запишете добре какво казвам: Аз ще си отида от този свят след цялото семейство Грондона".

Враждата между двамата избухна заради неособено убедителното представяне на Аржентина на Световното първенство в Южна Африка през миналата година и отказа на президента на централата да поднови контракта на Диего като национален селекционер.

"Заради възрастта, ще му бъде все по-трудно и по-трудно да работи добре. Надявам се, че се е реализирал достатъчно и е време да се пенсионира, завършва вербалната си атака легендарният номер 10 на Аржентина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация