Шалке разби Дуисбург и триумфира с Купата на Германия

22:47
Шалке разби Дуисбург и триумфира с Купата на Германия
Шалке 04 разгроми Дуисбург с 5:0 на олимпийския стадион в Берлин и спечели за пети път в историята си Купата на Германия.

"Кралскосините" откриха резултата още в 17-а минута, когато Фарфан намери младия Дракслер на границата на наказателното поле и халфът със силен параболичен удар с десния крак прати топката в горния десен ъгъл на вратата.

Само пет минути по-късно отново Фарфан показа класа, като проби по крилото и пусна пас по земя в коридор за Клаас Ян Хунтелаар, който получи топката на границата на малкия пеналт, протегна крак и прати коженото кълбо в долния ляв ъгъл, удвоявайки преднината на своя тим.

В 41-а минута Джеферсън Фарфан центрира от корнер с десния крак, Хьоведес изпревари вратаря на "зебрите" и с глава прати топката в мрежата на Дуисбург.

Десет минути след началото на втората част Хунтелаар с пас по земя изведе Хурадо сам срещу вратаря и халфът на Шалке с удар по земя прати топката в долния ляв ъгъл - 4:0. Двадесет минути преди края на срещата Хунтелаар отбеляза второто си попадение в мача,оформяйки и крайния резултат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FaNaTiKa
22.05.2011 03:22

eлелеле мислех да го заложа ... с локо пловдив - цска, щех да фана повеè пари мн съум зле шо не го сложих да ме пита човек заслужавам разстреллл