Официално: Ювентус уволни Дел Нери

17:33
Официално: Ювентус уволни Дел Нери
Ръководството на Ювентус е решило да прекрати договора на Луиджи Дел Нери, разкри специалистът на пресконференцията си преди утрешния мач с Наполи.

"В сряда ми съобщиха, че през следващия сезон Юве ще има нов треньор", заяви Дел Нери, който по договор трябваше да остане за още един сезон.

"През есента отборът играеше добре, беше втори, но контузиите на ключови футболисти през януари ни съсипаха и провалиха сезона", допълва бившият наставник на Сампдория, който най-вероятно ще бъде наследен на поста от Антонио Конте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

litex_forever
22.05.2011 11:14

Първото ми желание вече се сбъдна, а то беше Дел Нери да бъде уволнен!!! *smile**beer* Сега си пожелавам второто ми желание да се сбъдне, а то е да се вземат 2-3 много класни играчи, като всеки да струва по 25-30 млн.

Omen
22.05.2011 08:15

абе виновн,не виновен .не ставаше за Юве.само класен наставник може да ни оправи,аз отново гласувам за Липи или някои от големите итал. трениори.

HB1
21.05.2011 21:49

не беше виновен той, а кунтузиите на куалиарела и якуинта. матри и дел пиеро неможаха да ги заместят. първият полусезон беше много добре. към краят му отбора се сработваше вече когато дойдоха кунтузиите.
през лазарета минаха всички:
буфон, сторари, киелини, бонучи, мота, григера, де челие, момо, маркизио, куалиарела, якуинта, мартинез........ 90% от състава видяха какви са леглата в медицинския център.

аз съм на мнение че сега с конте нищо няма да стане. същата история като с ферара. конте идва, идват и нови играчи които ще направят своя дебют в серия А (от сиена, виченца, пиаченца...) ще се провалят с гръм и трясък до декември и ще уволнят конте и ще вземат нов треньор който ще си вземе свои играчи и така докато неминат всички новоизлюпени треньори и всички играчи. порочен кръг без спирка.

ФОРЗА юве

Omen
21.05.2011 18:41

краино време беше,тоя наглец дори иска6е да остане и през новия сезон.трябваше да го уволнят оште преди месеци..