Пеп: Барса може да не се добере до финал в следващите 20 години

12:28
Пеп: Барса може да не се добере до финал в следващите 20 години
Хосеп Гуардиола разкри, че се опитва да убеди футболистите на Барселона, че финалът за Шампионската лига с Манчестър Юнайтед е невероятна възможност, която може да не се повтори в следващите 20 години.

"Вярно е, че в последно време достигнахме до няколко финала в Шампионската лига, но момчетата трябва да проумеят, че в следващите години може да не ни се отдаде толкова лесно да играем в тази фаза. По-възрастните в отбора помнят началото на миналото десетилетие, когато за по пет-шест години Барса оставаше без какъвто и да е трофей. Нека да е ясно, че в следващите 20 години може да не стигнем до финала в Шампионската лига, така че нека дадем всичко от себе си, за да спечелим този", коментира Гуардиола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
24.05.2011 22:08

отбори като реал мадрид,барселона,мачестър юнайтед,милан никога немогат да са на дъното доста години винаги се съвземат. Особено с барселона с тая школа която вади талант след талант просто незнам как може да смалят толкова нивото си.Тази школа и тази философия е направена преди доста години и сега почна да дава плодовете си като ще ги дава още дълго време.

Omen
22.05.2011 07:40

много е прав, Барса не може да доминира постоянно в Европа,Вижте пример Ювентус в периода 1989-1997 бяха на варха в Европа,Спе4елени 2 купи на Уефа и имаха 3 финала в ШЛ от които 1 спе4елен,оба4е и на тях има доиде времето ,вижте сега отпадат в груповата фаза,дори и за Лига Е им е трудно да се класират

Fabregas_boy
21.05.2011 12:35

Явно има предвд,че може да стане обратно,което стана в Арсенал-първо почти всяка година отбора печелеше по някой трофей,а сега сме *thumb_down*