Боримиров: Не разбирам за какъв успешен сезон говорят на "Герена"

11:21
Боримиров: Не разбирам за какъв успешен сезон говорят на "Герена"
Бившият спортен директор на Левски Даниел Боримиров изрази съжалението си от втората поредна нулева година, която ще запишат "сините". Той коментира пред "Тема Спорт" представянето на отбора през пролетта.

"В последните мачове футболистите на Левски показаха хубави неща, подкрепени с добри резултати. За съжаление обаче от тях няма почти никаква полза, защото идват в момент, когато всичко вече е решено. Литекс пак ще е шампион, а Левски без трофей", каза Боримиров.

Той се изказа по-остро относно думите на Георги Иванов, който преди няколко дни заяви, че въпреки второто място и отпадането за Купата на България, сезонът за Левски е добър.

"Аз вече изказах на няколко пъти мнението си за това ръководство, не искам да влизам повече в полемики с когото и да било. Не мога да разбера обаче за какъв успешен сезон говорят на "Герена", при положение че Левски ще остане без трофей във втора поредна година. Да си призная, не се учудвам от подобни изказвания от страна на хората, които управляват клуба в момента, но нямам намерение да им давам акъл. Отдавна съм казал, че приоритетите на настоящото ръководство на Левски са тотално сбъркани. В противен случай спортният директор на отбора нямаше да изразява задоволството си от второто място", добави още Даниел Боримиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gogo9803
24.05.2011 14:58

Нотлайк той иска да каже 7 точки в ГРУПИТЕ НА ЛЕ и на крачка от класиране само един Авто ГОЛ ни раздели от класиране на 1/16 финалите !

Notlike
22.05.2011 11:03

Ергин72, ако под мачкане разбираш влизане в групите на ЛЕ, браво! Виж Брага и тогава коментирай какво значи да ококориш специалистите...

Notlike
22.05.2011 11:02

Левски изпусна питомното, нормално беше да не хване дивото. Биха Литекс, ама кога? При тях е по-скоро ден година храни, ама не стана работата. Другия път ще се научат да си печелят мачовете и това е. Ловчанлии няма да ги коментирам, защото едни 20 точки от воле им дойдоха чрез съдиите, но това е вече друга тема.

Ergin72
21.05.2011 23:40

хах я по - тихичко левски бил на нула ... в Европа ма4каха нали ??! а ''шампионите'' на България ги нямаше никви , само ще кажа КОРУПЦИЯ за друго няма смисъл .. !

elkageo
21.05.2011 11:25

Литекс пак ще е шампион, а Левски без трофей", каза Боримиров.Прав е за 2г без никакво отличие за Левски, но и много завижда тоя и говори зад гърба на бившите си колеги, еми ЦСКА с купата на България, а Литекс е пак шампион, а Левски 0-ла.

vlatkyn
21.05.2011 16:45

и за какво има да му се завижда на Гонзо, че не мога да се сетя, освен че е вкарал два три гола срещу ЦСКА и с това се изчерпват заслугите му за футбола