Благо Георгиев близо до трансфер в Динамо Москва

10:23
Благо Георгиев близо до трансфер в Динамо Москва
Полузащитникът на Терек Грозни Благой Георгиев е близо до трансфер в Динамо Москва, съобщи "Спорт Експрес".

Българският национал, който вкара от фаул историческия първи гол за Терек на новия клубен стадион, след мача е отпътувал за Москва за преговори с Динамо.

"Откъде знаете? Не мога да говоря на тази тема. Защо да не играя за Динамо Москва? Но на този етап няма нищо сигурно", коментира Георгиев пред "Спорт Експрес".

Георгиев бе точен от пряк свободен удар и отбеляза единствения гол в мача срещу Анжи вчера, а след това разкри как се е стигнало до попадението.

"Първо мислех да бия в далечния ъгъл, но след това погледнах вратата и вратаря и прецених, че по-добре да стрелям в близкия ъгъл. Стрелях, без да се засилвам, може да се каже, че това е моят стил на изпълнение. По-интересното е, че преди мача нашият старши треньор Рууд Гулит ми каза, че ще вкарам гол. Така и стана. Всички сме щастливи. Беше важно да спечелим първия мач на новата арена. Победата посвещаваме на нашите фенове", коментира Благой Георгиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rafici
21.05.2011 14:45

СТИГА С ТАЗИ ЧУЖБИНА ПО-ДОБРЕ ДА СИ ВЗЕМЕМ ДОБРИТЕ МОМЧЕТА И ДА СИ ИГРАЯТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАНДОВЕ АМА ТВА Е КАТО НЯМАМЕ 2 ЛЕВА ДА СЕ КРЪСТИМЕ..

svetlio_vn
21.05.2011 14:21

Хайде дано и срещу Черна гора тресне отново гол от фаул *smile*