Елано и Петров си тръгват с Ериксон

14:53
Елано и Петров си тръгват с Ериксон
Само ден след кат стана ясно, че Свен Горан Ериксон няма да остане начело на "гражданите" през новия сезон някой от футболистите заеха позиция в негова защита заявявайки, че тръгне ли си той и те ще го последват.

Сред тези играчите е и нашият Мартин Петров, който изигра ключова роля за представянето на Сити през сезона. За момента не е известно посоката в която би продължил българският национал, но е ясно, че дошлият с него бразилец Елано също обмисля да се раздели с настоящия си клуб.

Други играчи сред които Ричард Дън и Майкъл Джонсън са все по-близо до трансфер, като първия ще премине към отбора на Кевин Кийгън, а що се отнася до Джонсън, за него се говори, че Ливърпул отдавна проявява интереса към халфа на Манчестър.

Интересно би било, ако даден отбор реши да привлече в комплект Петров и Бербатов. Двамата българи преди време открито заявиха, че биха искали да играят един до друг и сега отново пред тях се открива възможност това да се случи, разбира се, ако се намери купувач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rup4in
30.04.2008 23:38

грешка ще е ако Марто се подава на емоции и напусне английското първенство! Той е играч роден да играе футбол на острова.