Матеус се обясни в любов на България, не ще в Айнтрахт

09:10

Матеус се обясни в любов на България, не ще в Айнтрахт
Националният селекционер Лотар Матеус се обясни в любов на България на среща с медиите вчера в Германия. До нея той бе спряган за вариант за нов треньор на изпадналия във Втора Бундеслига Айнтрахт Франкфурт.

"Имам действащ договор, а и обичам работата си в България. Иначе мога да си представя да поема ангажимент във Втора Бундеслига. Трябва обаче да има перспективи за развитие в клуба. В дадения момент, както вече казах, това не е тема за мен", обяви Матеус, цитиран от "24 часа".

Преди 2 години той също бе сред кандидатите за наставник на Айнтрахт.

След изпадането стана ясно, че треньорът Кристоф Даум няма да продължи работата си в отбора от Франкфурт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
18.05.2011 17:06

нашия отбор с тези играчи в момента не виждам как може да направи нещо изобщо,ще се мъчим срещу отбори които преди години биехме без проблем,с такива играчи толкова,нямаме класата ,а най лошото е че младите футболисти които излизат от школите биват тренирани по напълно грешни стари методи и са неконкурентно способни на тази от Европа

bacardy_breezer
18.05.2011 13:51

А и тук шансът му да се докаже като треньор е много по-голям.Ако успее да "възкреси" отбора ни и да го класира на голямо първенство ( било то Европейско или Световно ) интересът към Матеус ще се увеличи доста и може след време да поеме някой голям отбор.

svetlio_vn
18.05.2011 12:51

Ако Айнтрахт бяха останали в Бундеслигата,дали решението му щше да е същото?

bacardy_breezer
18.05.2011 13:49

Щеше...Работата като национален селекционер е много по-лесна от тази като старши треньор.Матеус не е глупав.Взима си паричките тука, а и вижда, че в Бъглария има много качествени футболисти и с търпение, труд и най-важното дисциплина може да се изгради един боеспособен национален тим.*wink*