Последен мач за Ясен на "Герена"

08:24
Последен мач за Ясен на "Герена"
Левски - Славия е последният мач за Ясен Петров на "Герена". Тази вечер от 18.00 треньорът ще изведе сините за последно на клубния стадион. До края на сезона Левски няма повече мачове там, а след последния двубой с Монтана Ясен напуска, съобщава "7 дни спорт".

Той се надява да приключи на "Герена" с победа над белите днес. Треньорът на Славия Емил Велев-Кокала обаче тайно се надява да излъже "сините". "Белите" нямат победа над Левски цели 8 години. Последната е от 8 март 2003 г., когато Славия спечели мача на "Герена" с 2:1. След този двубой хвръкна главата на треньора Славолюб Муслин, победи го сънародникът му Миодраг Йешич.

Сега Кокала плюнчи молива и чертае тактики, той ще заложи на някои резерви. Това е добър ход, титулярите падат където сварят, коментират от Овча купел. В битката за четвъртото място мераклиите за Европа излизат срещу отчаяните опашкари. Локо София ще трябва да пребори Сливен на "Хаджи Димитър". По-лесна изглежда задачата на Черно море, на "Тича" гостуват съседите от Каварна. Локо Пловдив пък идва на Овча купел за разгром на разпадналия се Академик. Всички правят сметки да изпреварят другите.

Сметките обаче може да се окажат без кръчмар, ако Славия бие ЦСКА и вземе купата. Дотогава обаче има още два кръга напъни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MartinTomov
18.05.2011 09:25

Ако на някой не му е било ясно как стоят нещата в Левски при отказа на Херо да дойде трябва да му е просветнало вече. Човека ясно си каза, че за да дойде трябва никой да не му се меси в решенията. Явно не е станало. Ще го видим Гонзо от следващия сезон като няма кой да му опира пешкира какво ще направи...

charpaka
18.05.2011 09:11

Ясен е бушонче в Левски, при гаф изхвърча. Не съм съгласен, но такава е действителността. По-скоро вината е в другиго.... Всеки сам да си направи извода.