Ясен Петров: Най-важното е Левски утре да победи

13:37
Ясен Петров: Най-важното е Левски утре да победи
Най-важното е утре Левски да победи, всичко останало е без значение, каза наставникът на Левски Ясен Петров преди утрешното столично дерби със Славия.

"Правим всичко възможно да поддържаме доброто си настроение. Вие знаете, че когато един отбор побеждава, настроението винаги е добро. Да се надяваме, че в оставащите три кръга настроението ни след всеки мач ще е такова. Доброто настроение се храни с победи", сподели Петров. "При всички положения сме наясно кой ще замести отсъстващите. Ние и в предния мач имахме проблеми в защита, но аз ви казах и преди това, че това е шанс за останалите да защитават себе си и името на Левски. Надявам се, че в утрешната среща въпреки проблемите ние отново ще се справим", допълни той.

"Нашето желание е да зарадваме хората, които утре ще дойдат на стадиона и ще ни подкрепят. Аз мисля, че нашите футболисти показват, че са добре функционално, въпреки сгъстения цикъл от мачове. Ние сме свикнали на сгъстена програма, тъй като миналия полусезон играехме точно по този начин. Да се надяваме, че в утрешната среща също ще изглеждаме добре на терена. Ние сме наясно с това кой ще си тръгне от отбора и кой ще остана. Нека първо свърши шампионата и когато нещата са на сто процента факт, тогава може да ги коментираме", каза още наставникът на Левски.

"Естествено, че мачът ще има заряд. Убеден съм, че и Славия ще излезе и ще даде най-доброто от себе си. Един мач може да бъде лек или тежък, зависи как ние ще го направим. Каквото има да се случва, то ще се случи. Темата с моето оставане я дъвчем не от вчера. Най-важното е утре Левски да победи, всичко останало е без значение. Има неща, които аз не мога да контролирам", завърши Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари