Уест Хям сътвори скандал в центъра на Лондон

10:15
Уест Хям сътвори скандал в центъра на Лондон
Празничната вечерята на Уест Хям по случай края на сезона в луксозен хотел в централен Лондон се "развали", след като се наложи полицията да се намеси, заради скандал на събитието, съобщиха от Скотланд Ярд.

Клубът, който беше понижен от Премиършип в неделя след загуба от Уигън, организира партито си в "Grosvenor House Hotel" в Лондон. От полицията съобщиха:

"Бяхме повикани около 21:15 часа, заради нарушаване на спокойствието на гостите в хотела. Дежурните полицаи се намесиха. На мястото не е оказана съпротива и няма арестувани".

Според съобщенията проблемите са започнали, след като нападателят Демба Ба е отказал да даде автограф на фен. Играчът е казал, че е твърде изморен и заради отказа му се е разразила люта кавга. На вечерята, която е струвала по 275 паунда на човек са били поканени и привърженици, освен играчите и ръководството на клуба. В момента клубът е без мениджър, след като Аврам Грант беше уволнен, заради провала през сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
17.05.2011 12:03

Те Уигън винаги са сред изпадащите, може би без първия си сезон, но накрая винаги успяват да издрапат... нищо чудно и сега да го направят.

ceco26
17.05.2011 10:52

Нищо почти не разбрах...поредната статия за бройката..., а тоя Грант за мен ще го бива може би в Чемпиън шипа или в Израел.*angry* Провали Уест Хям... А Уигън показват прекрасна игра, когато трябва да се борят за оцеляване, жалко, че не им гледам мачовете.