Хубчев ще води Ботев Пловдив през новия сезон

13:35
Хубчев ще води Ботев Пловдив през новия сезон
Защитникът от "златното поколение" на българския футбол Петър Хубчев ще бъде новият старши треньор на Ботев Пловдив. Той бе представен официално днес. Договорът на Хубчев е за 2+1 години и влиза в сила от 30 юни 2011 година.

Той ще продължи да води настоящия си отбор Черноморец Поморие до края на сезона в Източната "Б" група, но ще използва всяка възможност да наблюдава на живо мачовете на "жълто черните" до финала на първенството.

Хубчев обяви, че най-важният човек в бъдещият му екип ще бъде сегашният треньор на Ботев Костадин Видолов, който е дал съгласието си да остане в щаб. Останалата част треньорския състав на "канарчетата" ще бъде изяснена допълнително.

"Името на Ботев и целите, които си е поставило ръководството на клуба бяха достатъчни за мен, за да приема предложението. Няма смисъл да коментирам какво е Ботев Пловдив за българския футбол. Ще разчитам много на Видолов и Бакалов да ме запознаят с качествата на всеки един от настоящите футболист. Има много играчи, които искаме да привлечем, ръководството също е свършило добра работа по въпроса, но все още не можем да обявим конкретни имена", заяви Хубчев при представянето си като старши треньор на Ботев.

Той допълни, че е готов да реагира мигновено с програмата за лятна подготовка на тима веднага, след като стане ясно колко "Б" групи ще има догодина и кога ще стартира първенството.

До края на сезона "жълто-черните" ще бъдат водени от Костадин Видолов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари