Гонзо и Радуканов на един чин в НСА

09:09
Гонзо и Радуканов на един чин в НСА
Георги Иванов и Милен Радуканов се явиха заедно на изпит по чужд език в НСА "Васил Левски".

Спортният директор на Левски и старши треньорът на ЦСКА дори седнаха на един чин. Двамата са играли при "сините" и явно продължават да поддържат добри отношения. Изпитът е пролог към започващия на 1 юни курс за висшия треньорски лиценз "УЕФА Про". Учещите в школата избират език, на който да се справят с текст с футболна насоченост. Гонзо и Радуканов предпочетоха английския.

Целта на изпита е да отсее до 25 кандидатите за лиценза. Мераклиите бяха почти два пъти повече. Най-добрите ще започнат обучение, което ще им позволи да бъдат старши треньори в елитна група. В момента Гонзо и Радуканов работят с договори за помощници. Започнат ли учение за "Про" обаче вече имат право да водят официално отбори. И нищо чудно тогава (през юни) и двамата да получат контракти за наставници...

Сред явилите се на изпита в НСА личаха още Адалберт Зафиров, Ивайло Йорданов, Зоран Янкович, Ивайло Петев, Петър Пенчев. Гонзо пристигна с помощника си Мирослав Косев по клубна екипировка - директно от тренировката. Датата 13 май всъщност е щастлива за двукратния №1 на България. На този ден преди 11 г. той вкара "кървавия" гол срещу 1:0 с ЦСКА. Пак на 13 май, но 1998 г., Левски с Гонзо би "червените" с 5:0 на финала за Купата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация