Венгер и Анчелоти защитиха Фъргюсън

18:54
Венгер и Анчелоти защитиха Фъргюсън
Изненадваща подкрепа от страна на Карло Анчелоти и Арсен Венгер получи мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргъсън, който бе обвинен за пореден път от Футболната Асоциация на Англия.

Обвинения в непристойно поведение бяха повдигнати днес на Фъргюсън, заради коментарите на шотландеца за рефера Хауърд Уеб преди дербито с Челси. Фърги заяви преди мача, който в последствие Манчестър Юнайтед спечели с 2:1, че Уеб е "най-добрият човек за работата, но се опасява той да не направи някоя фатална грешка", но от ФА обаче обявиха в изявление, че мениджърите не могат да си позволяват да коментират реферите преди мачовете.

Преди това пък, Фъргюсън трябваше да изтърпи наказание от пет мача за коментарите си по адрес на Мартин Аткинсън, но след друго дерби с Челси.

Мениджърът на Челси Анчелоти заяви: "Смятам, че той каза положителни неща за Уеб. Не смятам, че се е опитал да постави съдията под напрежение преди мача ... Изненадан съм от днешната новина".

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер пък сподели: "Това е шокиращо решение на ФА! Те не са свикнали да го виждат как прави комплименти. Лично за мен, не смятам, че е толкова голям проблем, ако някой е казал, че даден рефер е добър. Не бих го обвинил за това".

От ФА обаче изпратиха преди около седем месеца писмена забрана до всички мениджъри да коментират реферите, по какъвто и да е начин, като това най-вероятно е основната причина за обвиненията към Фърги.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Arsenal1931
14.05.2011 00:42

не виждам защо го подкрепят да бъдем честни

MartinTomov
13.05.2011 23:58

Всичко се връща ама и в двата мача Ман Юн спечелиха *cool*

EnJ0y123
13.05.2011 23:36

нямам нищо против САФа и дори гледам на него с уважение обаче туи вече е лицемерно ! Нищо не каза за Уеб след мача с нас за ФА къп не мисля че има право и сега да говори въпреки че наистина беше леко ощетен от некадърноста на "най-добрия" съдия в света ама все пак същия тоя съдия свири МНОГО в полза на САФ в друг мач така че всичко се връща.

gringopro
13.05.2011 23:13

ФА са доста надменни,но не отчитат факта,че благодарение на футболни личности и легенди като САФ,Венгер,Далглиш и др.,Премиер лигата е феномен.
Феномен,който им плаща тлъстите заплати,и на бюрократите,и на съдиите.
Щом такива хора врели и кипели в футбола казват,че има проблем е редно да се обърне внимание !

VIP_FUTBOLISTA
13.05.2011 22:20

все някои от ман утд е направил не6то нередно *angry**angry**angry**angry*

Kaloyan_ManUtd
13.05.2011 21:44

и да го накажат пак, тва няма попречи на Юнайтед да вземат титлата