Петров: Трябва да сме безгрешни до края на сезона

14:09
Петров: Трябва да сме безгрешни до края на сезона
" Локомотив Пловдив заслужава уважение, но ние сме Левски и нашето желание е да излезем победители след мача утре. Мотивирани сме да дадем всичко от себе си и да вземем трите точки", сподели наставникът на Левски Ясен Петров преди гостуването на "Лаута"С.

Веселин Минев е наказан за мача на "Лаута", а от травма страда Дъстли Мюлдер. Петров бе попитан дали има други проблеми със състава си, а той отговори:

"Не, всички останали са здрави. Всички, които тренират попадат в групата. Да, Веско и Дъстли са много важни играчи за нашия тим, да се надяваме, че хората, които ще влязат на тяхно място, ще ги заместят подобаващо и ще си свършат работа".

Наставникът на "сините" бе помолен да коментира утрешния съперник на своя тим, а той сподели: "Вие знаете, че аз не обичам да коментирам съперника. Локомотив Пловдив обаче заслужава уважение, това е един добър отбор. Само хубави думи може да се кажат за отбора на Локомотив. Това е един поредните важни мачове за нашия тим, така че ние отиваме, за да вземем трите точки от Пловдив".

През есента Локомотив победи на "Герена", а старши треньорът на Левски бе помолен да каже дали тимът му ще търси реванш за това поражение. Петров заяви: "Това е останало в историята. Да, те се представиха много добре тук и ни победиха заслужено. Доста време изтече от тогава, но аз вече ви казах, че има още четири кръга до края, в които искаме да вземем максимума. Локомотив заслужава уважение, но ние сме Левски и искаме да сме победители след този мач. Мотивирани сме в утрешния мач да дадем всичко от себе си".

Петров сподели още: "По принцип настроението е друго след победата над Литекс, това е вярно. Кой знае какво не се е променило, работим по същия начин. Хубаво е, когато победиш в един такъв двубой и е нормално настроението да е малко приповдигнато".

 Относно мача тази вечер между Славия и Литекс, който може да се окаже решаващ в битката за титлата този сезон, Петров каза: "Не съм се чул с никой от Славия. Важно е как ние ще бъдем до края на сезона. Довечера в 18:00 часа е мача, ще го гледаме. Ние все пак ще търсим победите във всички оставащи мачове до края на сезона. Искаме още утре да излезем напълно фокусирани и да вземем победата. Докато имаше шансове за титлата, ние ще ги гоним. Не трябва да правим грешки, а до края има четири кръга, в които може да се случи всичко".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация