Сърдечни хирурзи спасили кариерата на Роналдо преди време

17:23
Сърдечни хирурзи спасили кариерата на Роналдо преди време
Сърдечни хирурзи са спасили кариерата на Кристиано Роналдо. Футболистът на Манчестър Юнайтед е бил опериран на 15 годишна възраст, разказа майката на португалеца Долореш Алвейро. Тогава прохождащият още във футбола Роналдо дишал неравномерно когато тичал и кариерата му била подложена на сериозна опасност.

"Отидохме при докторите и те използваха някакъв вид лазер за да открият проблема. Оперираха го сутринта и следобед той вече си беше вкъщи. Преди да разберем какво точно му има бях доста притеснена, тъй като имаше възможност това да му попречи да играе футбол, но за щастие всичко мина добре и още след няколко дни той вече тренираше", обясни майката на португалската звезда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckham_07
30.01.2009 13:22

100% парите не са определящи...Никога не съм казвал,че само на Кристиано може да се завижда.Но на него най-много.За какво му е да скромничи при положение,че знае че миналия сезон направи нео което много малко хора или никой друг не беше правил.Евала му правя точно,че не скромничи и знае какво постигнал миналия сезон и какво залужава за труда си!!!!!!!Меси е мн голям сега и в предишни коментари съм казвал,че именно той ще спечели много награди следващата година,ама тази година беше само и единствено на КРИСТИАНО РОНАЛДО И МАНчЕСТЕР ЮНАЙТЕД!!!

Cristian0
30.01.2009 13:13

Crissstiano тва наистина е вярно,че Роналдо си остава наи добрия и аз също съм голям фен на него и на Ман Юн, да той наистина е най-добрия но не много над другите (Меси) *wink*

Crissstiano
30.01.2009 00:22

Ае момчета каквото и да казвате Роналдо си остава най-добрия играч,така че продължавайте в същия дух

chanev92
30.01.2009 00:03

Бекъмче, мило мое дете (предполагам по драсканиците ти), би ли ми казал за кое да завиждам на Роналдо ? Че има много пари ? Че бил голям красавец ? Че е модел за подражание на по-младите ? Да му завиждам на скромността ли ? Мога да му завиждам за футболните качества, но никога не съм мечтал да ставам футболист. Гледам футбол за удоволствие. Парите също не са определящи за мен, така че комплекси не виждам да избивам. Мога да завиждам на футболисти с не по-малко футболни качества като Кака и Меси (баналния пример), но им завиждам за борбения дух, съчетан със скромност и т.н. Повече на тебе няма да обръщам внимание, не ми се пишат реферати на тема "Роналдо-поклон". А относно първия ми коментар имах предвид, че съм чел други изказвания на скъпата му майка, които чисто и просто звучаха много зле за нея самата и за начина по който е отглеждала сина си.

beckham_07
29.01.2009 23:21

Не се изказвам грубо.Просто истината е такава!Грубо ти става на тебе защото знаеш,че съм прав и че Роналдо прави каквото си поиска с когото си поиска.Въобще не ме интересува какво пишете за мене.Мога да си говоря грубо когато си поискам!Особенно ако някакъв "интелектуалец" кат chanev92 говори така за НОСИТЕЛЯ НА ВСИЧКИ ИНДИВИДУАЛНИ НАГРАДИ И ЗА НАЙ-ДОБРИЯТ ИГРАЧ В НАЙ-ДОБРИЯ ОТБОР В СВЕТА!!!ПИСНА ми някакви некомпетентни ... да ми говорят за Кристиано и за футбол.Пък това колко "съм гей" си е моя работа.Просто Tribalerko го е яд,че е по-горзен от син на Барбара Стреизън и Квазимодо и че дори прострелян в главата хермафродит няма да му пусне.Надявам се слевещия път като пише нещо сериозно да се замисли над мислите които "го навяват".
chanev92 кога съм псувал останалите и кви цинизми ми говориш?Немога дори да разбера как може да кажеш мухльо на човек който за един месец искарва повече пари отколокто ти ще искараш през целия си живот?Ти си мухльото защото си хейтър и комплексар!!!

Tribalerko
29.01.2009 19:42

АБЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ МИСЛИ РАЗКАРАЙТЕ beckham_07 ОТ САЙТА
ЗА ТАКИВА ГЛУПАЦИ МЯСТО НЯМА

chanev92
29.01.2009 19:13

Hacktool с цялото си уважение, михлюз може да е местна дума но не съм имал предвид мухльо, както са ми го редактирали мод-овете. Относно грамотното писане не ми говори, защото и аз съм манияк на тема правопис. Това, че харесваш играта на Роналдо няма нищо общо с характера му, който е изключително противен. И не аз избивам комплекси, но както и да е. Нека се сългася със всички фенове на Ман.Ю. че сте най-велики и че Роналдо е модел за подражание. А на мене като ми поправяте една дума, бихте ли ми казали какво правим с бекъм_07, на който всеки 2ри коментар е пълен с цинизми насочени към останалите...

Tribalerko
29.01.2009 18:41

Абе незнам за другите ама съм забелязал че beckham_07 много грубо се изказва постоянно . Което ме навява на мисълта че е някакъв комплексар. И понеже много ама прекалено много обича Роналдо си мисля че е ......ГЕЙ!!!

Hacktool
29.01.2009 18:26

chanev92 с цялото ми уважение, въпреки че в последно време не съм голям фен на Роналдо заради това, че хич не му се комбинира с Бербо, той е станал такъв, какъвто ти никога няма да бъдеш. Само да ти кажа, че ти си едно неграмотно лапе. Добре, че някой модератор се сети да ти модерира неграмотно написания коментар и повечето няма да го видят. Престанете да пишете тъпотии, ако ще казваш нещо смислено го напиши, ако не по-добре си мълчи, след като дори не можеш да пишеш на родния си език *evil*

beckham_07
29.01.2009 18:25

Мълчи ве говедар.Твоята да не е по-хубава?Скапаняк изтърсен.Прост,черен дебил.Да ти изсъхне езика дано.Кой знае Кристиано колко гола е вкарал на отбора ти,че говориш така?!

chanev92
29.01.2009 18:17

С такава майка и аз сигурно щях да бъда същия мухльо..