Гаджев стана играч в Гърция

10:55
Гаджев стана играч в Гърция
От българските полеви играчи на Левски най-скъп в момента е Владимир Гаджев. Заслугата да стигне до това ниво обаче е гръцка. Работата е в това, че Гаджев още не беше навършил 17 години, когато Томас Лафчис го препоръча на Панатинайкос, припомня "7 дни спорт".

След това халфът игра в гръцкия шампионат с екипите на Левадиакос и ОФИ Крит. Прибра се в Левски на 20 години, но вече като изграден футболист.

В Гърция освен всичко друго усъвършенстваха уменията му да вкарва голове с удари отдалеч - нещо, което дори френският шампион Лил изпита тази есен на мача в София от турнира Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
13.05.2011 14:11

Обаче как се изкефи след гола си срещу Лил...точно като Леонид в "300"*joking*

LiverpoolFen20
13.05.2011 12:57

Всичко в статията е вярно освен това ,че Лил е шампион на Франция ... Може би бъдещ ,но сегашния е ОЛИМПИК МАРСИЛИЯ НЕ ЛИЛ .... Ай разучете малко бе да му се невиди редактори се пишат !!!

ice_arsen
13.05.2011 12:00

наистина като се замисли човек може би на поста на който играе няма друг на неговата възраст с тези качества в България ,а това че Левски направи равен с шампиона на Франция (заради Иванов) си е похвално липсва нещо съвсем малко за момента на отбора да достигне средно-европейската класа ,дано след чистката това лято отбора не се промени към лошо