Чех и Тери защитиха Карло Анчелоти

13:37
Чех и Тери защитиха Карло Анчелоти
Две от звездите на Челси - Джон Тери и Петер Чех, защитиха официално своя италиански треньор, който най-вероятно ще бъде сменен от Андре Вияш-Бояш или Гуус Хидинк през лятото.

Капитанът на "сините" Тери заяви: "Той има моята пълна подкрепа! Обичам Карло! Той спечели дубъл в първата си година при нас, а през този сезон травмите и освободените играчи му попречиха да повтори това. Когато Моуриньо беше при нас, той имаше широк състав, а нас ни липсва точно това. Идеалната ситуация ще бъде ако успеем да направим нещо средно между това, което сме сега и това, което бяхме при Жозе".

Петер Чех пък каза: "Миналата година бе доста успешна за нас със сегашния мениджър. Този сезон, ние знаем, че не са получи, така, както искахме ние. Сега клубът ще реши какво ще се случва, не играчите. Ще видим какво ще стане през лятото, защото след всеки сезон се правят разни промени за освежаване на обстановката в съблекалнята".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

georgechelsea
12.05.2011 14:42

какън Кака какво нещо Дрогба е много по-добър а и Кака вече приключи със славните си години

ceco26
12.05.2011 13:59

Според мен само Моу и Хидинг могат да са от полза на клуба, ако Анчелоти бъде уволнен.

varvarin86
12.05.2011 13:49

На всяка цена Абрамович трябва да остави Анчелоти и през новия сезон.Неможе всяка година да печелим трофей.Всеки отбор си има такива моменти.Анчелоти не е виновен,че имаше доста контузени играчи и някой от играчите им спадна и формата и не са тия играчи,които бяха..През лятото трябва да продадат Дрогба,Анелка,Малуда,Микел,Калу,Босингва,Жирков-тези играчи вече се изчерпиха.Незнам колко е вярно но това че се спрягат имената Кака,Неймар,Лукаку,Вандер Вил през новия сезон е много добре.Челси има нужда от нова свежест в отбора,а не от нов треньор.Юнайтед миналата година,като не спечелиха нищо,да не би Сафа да се махна..Но тази година мачкат Юнайтед и заслужено взимат титлата..Голяма глупост ще е ако махнат Анчелоти.Не виждам кой друг,освен Моу заслужава поста на Анчелоти

Icarus
13.05.2011 10:02

Микел?! Калу ?! И като ги продадем с какъв състав от играчи ще сме ? 16 ?!