Грандиозно шоу и бенефис на Коце Видолов на 5 юни по случай връщането на Ботев в професионалния футб

16:42
Грандиозно шоу и бенефис на Коце Видолов на 5 юни по случай връщането на Ботев в професионалния футб
Истински футболен празник ще завладее Пловдив преди и по време на последния мач на Ботев при аматьорите срещу Нефтохимик на 5 юни. Преди официалната среща между двата отбора, на терена на стадион "Христо Ботев", ще се появи съзвездие от популярни личности, които ще направят благотворително шоу за публиката.

С организацията на събитието са се заели ръководството на Ботев и пловдивското представителство на женската международна благотворителна организация "Зонта клуб".

Завръщането на легендарния "жълто-черен" клуб сред професионалистите ще бъде уважено, както от голям брой лица от шоубизнеса и обществения живот в страната, така и от много известни играчи от близкото и по-далечно минало на Ботев и българския футбол. Програмата започва с благотворителен мач между сборен отбор на артисти, журналисти и общественици, които ще опитат да се противопоставят на големите майстори от златното поколение на Ботев от 80-те години, чиято сила са изпитвали редица европейски отбори начело с Барселона и Байерн Мюнхен.

Веднага след това на терена излизат сборен тим от ветерани на България отново срещу формация от ботевисти, предвождани от Костадин Видолов. Този двубой ще бъде и бенефис за настоящия старши треньор на "канарчетата", който ще събере някои от най-близките си приятели във футбола на своя прощален мач. Демонстративните мачове започват в 16:30 часа, а официалната среща между Ботев Пловдив и Нефтохимик е с начало 18:00 часа.

Билетите за шоуто са на цена от 4 лева, като половината от приходите ще бъдат използвани за благотворителни цели от "Зонта клуб Пловдив". Ръководството на Ботев ще обяви имената на всички участници в проявата на 18 май (сряда). До тогава всички поканени трябва да потвърдят окончателно присъствието си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
11.05.2011 17:55

Страхотен халф.Но за съжаление неможа да достигне до някой по-стойностен отбор в Западна Европа.