Гонзо иска от Батков Ясен Петров да остане треньор на Левски и догодина

12:22
Гонзо иска от Батков Ясен Петров да остане треньор на Левски и догодина
Съдбата на Ясен Петров в Левски ще бъде решена през седмицата, когато собственикът на клуба Тодор Батков ще привика на среща спортния директор Георги Иванов.

Според потвърдена информация на „Тема Спорт" Гонзо ще лобира за оставането на Пловдивския Джанини на „Герена", независимо дали последният ще е помощник или старши треньор през новия сезон. Георги Иванов смята, че въпреки неубедителните изяви на отбора през втория полусезон настоящият наставник на сините има място в клуба с оглед представянето на тима в евротурнирите през есента.

Това не е първият случай, в който директорът ще се застъпи за специалиста.

След загубата от Гент (0:1) за Лига Европа, с която на практика Левски загуби шансове за класиране в елиминациите, Батков искаше да уволни Ясен, но Гонзо го разубеди.

Другата причина, поради която Иванов ще настоява за оставането на Петров, е липсата на алтернативи за наследници на поста му от България.

Тодор Батков вече призна, че е разговарял с Димитър Димитров, но последният със сигурност няма да се върне в Левски. Новината потвърди самият Херо в интервю пред „Тема Спорт" преди няколко дни.

Другите опции - Станимир Стоилов и Илиан Илиев, също отпадат, тъй като първият прави фурор с Анортозис и подписа договор с кипърския тим за още три години. Илиев пък не иска да работи с Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bradata63
13.05.2011 14:23

Как да играе Левски разнообразно,като всички отбори включително и шампиона играят срещу него еднообразно:-здраво ритане и всички в наказателното поле за равен?

Chelsea_FanBlue
14.05.2011 00:03

Аз или ти или друг ли да даваме акъл на ЯП ?!?

Chelsea_FanBlue
12.05.2011 20:25

"Гонзо иска от Батков Ясен Петров да остане треньор на Левски и догодина". Т.е. Г. Иванов не иска да бъде официално назначен за ст.тр. Предпочита да нарежда на някого какво да прави или по-тоно ДА НЕ прави. Стилът на игра, който Я. Петров налага в ЛЕВСКИ е еднотипен досущ като пресконференциите, които дава след мач. Заради този стил спрях да гледам любимия си отбор, заради Я. Петров спрях и да коментирам ЛЕВСКИ сред близки и познати. Като привърженик на отбора, искам любимците ми да играят разнообразно, искам да ги води мениджър, който е тактически грамотен. И не по-малко искам да имат президент, който да си държи езика зад зъбите и да не създава излишни интриги.