Мъри: Липсва ми да съм в тандем с Наско Сираков

12:19
Мъри: Липсва ми да съм в тандем с Наско Сираков
След 7 купи за 5 години в български клубове Станимир Стоилов стана хит в Кипър за 5 месеца работа в закъсалия през зимата местен гранд Анортозис.

За 11 кръга заплашеният от изпадане отбор, стигна бронзовите медали и Лига Европа, а Мъри бе избран за треньор на легионерите в мача на звездите. Анортозис изоставаше с 8 точки то третия, а сега е с 9 точки напред. Мъри звучи като щастлив и удовлетворен човек. Явно е проветрил главата от емоциите в Левски, Литекс и националния отбор. В интервю за "Труд" Стоилов признава, че не тъжи за българския футбол, но му липсва партньорството с бившия спортно-технически директор на Левски Наско Сираков.

"Лесно, е когато Сираков е наблизо. Защото той е човек, който разбира футбола. Футбола, който и аз харесвам. Гледаме в една посока. За нас никога най-важен не е бил днешният ден, а бъдещето. Второ - със Сираков винаги имаш коректор, когато тръгнеш да се заблуждаваш. Аз винаги съм бил най-големият критикар на своя отбор, но… Накратко - българският футбол губи много, че Сираков не работи в момента", казва Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dronger
12.05.2011 07:40

легенди и двамата само Левски алеее