Радуканов: Ходя с кеф на "Герена"

09:20
Радуканов: Ходя с кеф на "Герена"
Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов призна, че изобщо не се чувства неудобно на стадиона на вечния съперник Левски. Откакто пое "червените", Радуканов редовно гледа мачове в София на своите съперници. На няколко пъти той бе и на мачове на "Герена".

"Изобщо не се притеснявам да ходя на стадиона на Левски. Напротив, отивам на всеки стадион с голямо удоволствие - заяви Радуканов, цитиран от "7 дни спорт". - Аз съм треньор и се стремя да следя всичко, което става в българския футбол. Кой как работи, кой отбор как играе."

Треньорът на "армейците" остана впечатлен от вратаря на Левски Пламен Илиев. Вчера стана ясно, че младокът е гласувал и за Радуканов в анкетата за Треньор на годината.

"Поласкан съм от оценката на момчето. Вижда се, че въпреки съперничеството между двата отбора стават и такива неща. Така трябва да бъде. Щом шефовете на Реал и Барселона могат заедно да гледат Ел Класико, значи ЦСКА и Левски също могат да са заедно на дербито", каза още Милен Ралуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
15.05.2011 10:29

MartinTomov,той и Павел Дочев беше интелигентен,ама видяхме какво му се случи.

Tyrion
11.05.2011 13:01

ем той радуканов беше титуляр за онова 5:0, ознаменувало 50-годишнината на ЦСКА . Естествено, беше със синя фланелка, после защо му е кеф да ходи на герена

MartinTomov
11.05.2011 10:40

Един от малкото интелигентни треньори и изобщо хора в българския футбол *thumb_up*