Радуканов: Пламен Илиев ме поласка с номинацията си

15:32
Радуканов: Пламен Илиев ме поласка с номинацията си
Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов призна, че се е почувствал поласкан от Пламен Илиев, който го номинира за "Най-добър треньор", предаде репортер на БГНЕС.

Треньорът на "Армейците" коментира, че това е жест на толерантност, който според него трябва да се превърне във философия на футболната общественост в България. "

"Това, което е направил Пламен Илиев е голямо ласкателство и мисля, че така трябва да се случват нещата във футбола. Аз го правя от първия си работен ден. Ходя на мачове на "Герена". Смятам, че винаги трябва да се посочват добрите играчи и треньори. Мисля, че това е правилно и призовавам, и колегите си, и цялата футболна общност да го правят. Нека има повече толерантност и положителност в работата ни. С удоволствие бих ходил на всички стадиони в България. Искам да знам как работят колегите ми. Според мен това е пътят към развитието на българския футбол", заяви Радуканов.

Специалистът коментира и самата анкета, като отбеляза, че няма да посочи конкретен фаворит и титулува целия състав на ЦСКА като достоен за наградата.

"Вижда се, че играчи, които са печелили за най-млад играч в анкетата постигат много. Отиват в националния, някои играят и в чужбина. Хубавото тук е, че изборът е изцяло на футболистите, треньорите нямат право да гласуват, затова смятам, че не е коректно аз да давам мнение за фаворит за Футболист на футболистите. Моето мнение е, че целият отбор на ЦСКА заслужава наградата. Опитвам се да сплотя колектива от самото начало, когато дойдох. Играчите вече го проумяха и сега играят като един човек. Нямам предложения за работа в чужбина", каза още Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация