Момиров: Посредствено съдийство, не дадоха 2 дузпи за Литекс

09:29
Момиров: Посредствено съдийство, не дадоха 2 дузпи за Литекс
"Левскарите може и да ми се разсърдят и да ме намразят още повече, но и този път нещата, които ще кажа, не са в тяхна полза", коментора бившият шеф на съдийте Димо Момиров след мача Левски- Литекс, цитиран от "7 дни спорт".

"Аз по принцип съм много резервиран към качествата на Петер Винк. Щом го извадиха от международното съдийство, и то по молба на холандската федерация, това говори красноречиво. Смятам, че имаше две дузпи в полза на Литекс за нарушения срещу Дока. При ситуацията с Мюлдер през първото полувреме нямаше никаква логика Дока да симулира, защото имаше време да достигне до топката и да я вкара. При положението с Милиев в края на мача не знам защо много ваши колеги казват, че защитникът играе с топката. Според мен Дока стигна пръв до нея и после Милиев го закачи. А че Дока е симулант, е ясно. Повечето бразилци са такива, но в тези две ситуации мисля, че имаше дузпи за Литекс. При отменения гол на Левски Иво Иванов бе човекът, който бе в засада. Страничният съдия веднага вдигна-флага, защото е решил, че Иванов, макар и да не играе с топката, е в полезрението на вратаря и му пречи. За признатия гол на Дембеле не мога да съм категоричен дали има засада. Друга забележка към съдията е, че понякога бе доста стриктен с картоните, а други ги спести. Със сигурност, ако дербито беше свирено от български съдия, щеше да стане страшно.", каза Момиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
10.05.2011 12:11

Чуждите съдии са точно толкова некадърни колко и нашите, слагат чужд съдия заради съмнения за подкупване но чуждестранните съдии са още по подкупни!

bosil
10.05.2011 11:42

голям "специалист" с хубаво изказване...но когато е зрител и вече бивш...а когато г-н Момиров бяхте шеф устата с какво ви бе затворена та не говорехте и плюехте по този начин, защо тогава не наказахте съдиичето Йорданов за същото това дерби...Защо не излезнахте със становище по този въпрос...или гришко и вашата уста затвори...*money*

donatelo
10.05.2011 11:26

Този шеф на съдийската мафия,как има очи да говори пред половин България?То бива лицемерие,бива ,ама чак пък такова...!?

nasran_chorbar
10.05.2011 10:49

Ти за това не си шеф на съдийската мафия вече. Умира от яд, че някой от бившите му колеги не е взел хонорара от Гриша Ганчев.

bradata63
10.05.2011 10:28

Много се радвам,че си бивш шеф на съдийството и доно си останеш такъв и за винаги корумпирано копеле!

Sir_Mitko
10.05.2011 10:16

абе ей миндил дърт,кви дузпи те гонат бе хахахахахахахахах вън помиярите от БФС

bacardy_breezer
10.05.2011 09:42

Как 2 бе ? 4 дузпи не дадоха на Латекса, спестиха на Левски 3 червени картона, и 2та гола бяха от засада.Срамно съдийство просто.Къв е тоя холандец ? Ако беше български съдия щеше да свири поне 3 от тези 4 100%-тови дузпи.Как не го е срам, да не свири дузпа на "шампиона"....