Удинезе даде спокойствие на Интер

08:26
Удинезе даде спокойствие на Интер
Удинезе победи с 2:1 Ювентус у дома в мач 21-я кръг на италианската Серия А. "Бианконерите", които дишаха опасно във врата на Интер и дебнеха за нова грешка на лидера, трябваше да преглътнат горчив хап, след като Фабио Куайлярела в 20-а и Антонио Ди Натале 74-а минута направиха резултата 2:0 за тима на Паскуале Марино. Винченцо Якуинта в 77-а минута върна един гол, но до края резултатът остана непроменен.

Интер се възползва от грешката на Юве и след победа с 2:0 при гостуването си на Катания вече има преднина от 6 точки на върха. Деян Станкович в 5-а минута даде ранна преднина за тима на Жозе Моуриньо, а Златан Ибрахимович в 71-а затвърди успеха на "нерадзурите".

Третият в класирането Милан се препъна и завърши 1:1 у дома срещу отлично играещия напоследък отбор на Дженоа. Дейвид Бекъм вкара втория си гол за "росонерите" в 33-а минута, но Диего Милито изравни в 87-а. Гостите нямат загуба от 9 мача и изненадващо заемат 4-о място в класирането.

Ето и резултатите в останалите срещи:

Фиорентина – Наполи 2:1
Рома – Палермо 2:1
Аталанта – Болоня 0:1
Каляри – Сиена 1:0
Киево – Лече 1:1
Сампдория – Лацио 3:1
Торино – Реджина 0:0

След снощните мачове водач е Интер с 49 точки, пред Ювентус с 43 и Милан с 41.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobolino
29.01.2009 17:25

С един Дядка-Дел Пиеро и богат президент

spiker
29.01.2009 10:53

За мен беше време, както каза един потребител - Удине да бият, а Юве да загубят. Просто, не може всеки отбор винаги да играе перфектно. Случват се и такива неща...Милан редовно играе слабо, което в сравнение с миналия сезон няма никаква промяна. Ясно е, че за титлата ще се борят Интер и Юве. Както казах, слаби игри има, дори и на великите отбори, това е футбола. Да не забравяме как Аталанта победи с 3 на 1 Интер в мач от 19-ия кръг от Калчото. Има още много кръгове и мисля, че Юве ще спечели защото ми е любимия клуб, а и този сезон показва великолепна игра. С един Дел Пиеро в клуба е възможно спечелването и на трите възможни титли през сезона.