Татко Карло: Юнайтед се справи по-добре от нас

09:07
Татко Карло: Юнайтед се справи по-добре от нас
Манчестър Юнайтед се справи по-добре от нас през целия сезон и заслужава титлата, сподели мениджърът на Челси Карло Анчелоти след загубата от "червените дяволи" с 1:2.

Италианецът каза още, че иска да изпълни договора си, но не е сигурно дали това ще се случи.

"Истината е, че загубихме мача още в началото, когато получихме толкова ранен гол. След това стана много трудно и въпреки че се подобрихме, Юнайтед заслужено спечели. Трябва да признаем, че през целия сезон те се справиха по-добре от нас и заслужават да са шампиони", каза Анчелоти.

"Имам още година от договора си и бих искал да остана, но клубът ще реши бъдещето ми, което вече не зависи от мен. Имаме още два мача, след което ще се съберем след края на сезона, за да обсъдим ситуацията. “Истината е, че обичам Италия и един ден ще се върна там, но през последните 2 години преживях страхотни моменти в една страна, където няма насилие по стадионите и атмосферата е невероятна. Не зная какво мисли собственикът, но според мен можехме да се справим по-добре през сезона. Признавам, че не показахме пълните си възможности, но понякога това се случва. Миналата кампания беше отлична за нас, докато тази бе различна", добави още италианецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dimsa
10.05.2011 04:30

От миналата седмица се говори, че при провал (който вече е факт) Дзола ще е следващия, дано да е така, защото това е човек от новата вълна треньори, човек който обича и е обичан от клуба, а това е голям + за да се работи без излишно напрежение.

Stelancho
09.05.2011 23:30

Много рано се предадохме за титлата за това не успяхме да я спечелим! Анчелоти е достоен за Челси но с този сух сезон не вярвам да не си отиде!*wink*

dimsa
09.05.2011 15:32

Отдавна настъпи време Карлито да си отлети за Италия, ако по-рано се бе случило, можеше и Челси да са на финал, а шампион на Англия абсолютно няма спор кой щеше да е! Може да е постигнал много, въпреки че за мен лично опропости Милан, сега е на път да направи същото и с лондонските лъвове. Всичко добро, Анчелоти, но не си за Стамфорд Бридж, не ни мъчи повече душите!

Borkos
09.05.2011 22:02

Примерно Бенитес

almost_famous
09.05.2011 19:59

кой тренер на Ливърпул е смотан че немога да се сетя нещо

vladura307
09.05.2011 16:28

така е ама нали се сещаш че може да дойде и още по смотан тренер като на Ливърпул.

joseph_Macg
09.05.2011 14:17

той че си е достоен , достоен е но след този безличен мач и не само този ... и във ШЛ и двата мача... мисля че няма какво друго да даде на челси ....... Въпреки че съм за Челси *wink*

boreto74
09.05.2011 10:58

Браво.един достоен човек.уважава съперника и не лае като помияр за това или онова.дано да остане за още един сезон в Челси *wink*