Камелия Тодорова: Интимните си спомени от Батето оставям за себе си

16:25
Камелия Тодорова: Интимните си спомени от Батето оставям за себе си
Не искам да разкривам с кои думи точно ще запомня Батето. Прекалено е интимно, заяви естрадната ни певица Камелия Тодорова.

Кеми Тодороу посети за последно добрия си приятел на поклонението пред тленните му останки в Националния стадион "Васил Левски. "Аз го помня като много добър приятел. От дете го познавам, тъй като брат ми беше тенисист и го тренираше. После станахме приятели. Той много помогна на кариерата ми. Разбираше не само от спорт, но и от мениджмънт", сподели певицата и актриса. Тя не определи Батето като плейбой, но не пожела и да разкрие кои са неговите думи към нея, с които ще го запомни.

"Смятам, че много обичаше хората. Не мисля, че точно бе плейбой. Много обичаше да се весели и да си живее живота. Не мога да кажа с какви негови думи към мен ще го запомня. Прекалено е умалително и прекалено е интимно", добави Тодорова.

 Родният ни треньор Стефан Грозданов пък добави: "Сега съм развълнуван и ми е трудно да говоря. Този човек остане диря в световния спорт. Можем да съжаляваме, че си отива"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари