Сър Алекс хвали рекорда на Ван дер Саар

22:04
Сър Алекс хвали рекорда на Ван дер Саар
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че се радва от все сърце на рекорда на вратаря Едвин Ван дер Саар за най-много време без допуснат гол във Висшата лига на Англия, който холандеца счупи снощи при победата с 5:0 над Уест Бромич. Стражът запази вратата си "уха" в 11-ти пореден двубой и така постижението на Петер Чех от 1025 минути без допуснат гол остана в историята.

Фъргюсън похвали и своите защитници Неманя Видич, Гари Невил, Рио Фърдинанд, Патрис Евра, Джони Еванс и Уес Браун за тяхното участие в постигането на рекордното постижение.

"Този рекорд е нещо фантастично и той стана факт най-вече заради опита, който натрупаха нашите защитници. Въпреки че трябваше да направим някои промени в последните седмици заради контузии, всички играчи показаха, че се справят много добре. Едвин Ван Дер Саар, който е постигнал всичко във футбола, е толкова щастлив както когато спаси дузпата във финала на Шампионската лига в Москва. Той бе истински лидер в съблекалнята и това показва неговото желание за рекорди. Едвин има амбициите да прави успешни серии и иска да печели винаги.", коментира наставникът на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

machocka
14.02.2009 21:55

Дано , догодина да счупи този рекорд и този път другите вратарчета мижави само да гледат с отворена уста.