Ливърпул и Юнайтед нямат гаранция за ШЛ, дори Евертън може да е шампион

12:25
Ливърпул и Юнайтед нямат гаранция за ШЛ, дори Евертън може да е шампион
Мениджърът на Арсенал обяви сензационно, че отборът на Евертън е в състояние да спечели Висшата лига през този сезон. "Артилеристите" гостуват на "Гудисън Парк" тази вечер, като двубоят ще се води между петия и шестия във временното класиране.

Евертън има актив от 36 точки, с цели 14 зад водача Манчестър Юнайтед, но според френския мениджър на Арсенал, отборът от Ливърпул може да спечели първенството на Англия - нещо, което не е правил от 1987-а година.

"Все още има 5-6 отбора, който запазват шансове за спечелването на Лигата. Не изключвам Астън Вила и дори Евертън\', заяви Арсен Венгер.

"Когато остават 16 мача до края на първенството всичко е възможно. Не мога да разбера защо всички са убедени, че Челси и Ливърпул ще се класират за Шампионската лига за следващата година. Дори и Манчестър Юнайтед нямат гарантирано място?", попита наставникът на Арсенал.

Това изказване е рязък завой в мнението на Арсен Венгер от преди няколко седмици, когато той заяви, че само Астън Вила има шанс да се намеси в борбата на отборите от Топ 4 на английската Висша лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gr1kA
06.02.2009 19:58

Bookie аре да те Помоля да не убиждаш отбора ако обичаш , всеки си има мнение *stop*

spiker
29.01.2009 11:07

За мен Манчестър с последния мач си подсигуриха титлата. Те не са отбор който се дъни...Трябва да има някакъв постепенен спад за да стане това, което ме съмнява. Имат мач по-малко и играят в пъти по-добре от другите от ТОП4. За мен класирането си е Юнайтед, Ливърпул, Челси и Вила. Венгер го казва това защото знае че няма надежда да стигне до върха и почна да говори някакви глупости с лек намек че си признава че не може да стигне до никъде. Уважавам Венгер и признавам че е най-добрия селекционер в света, но не става да води мачове. Дори Кокала може да повече Арсенал по-добре.

Bookie
28.01.2009 17:50

Ами аз съм ти написал следното:"Как можеш да мислиш че Евертън могат да станат шампиони"???Не знам дали пишеш тия глупости от вродена некомпетентност или те е яд че любимия ти Looserpool няма да станат шампиони.Реално погледнато и те имат теоретична възможност *smile*

leketoo
28.01.2009 17:33

Ми не виждам някъде да съм написъл, че Евертън ще стане шампион??Вие щом виждате значи имате проблем! Проверете какво означава думата "НЕВЪЗМОЖНО" *smile* Докато има теоретична ВЪЗМОЖНОСТ, мисля че е излишно да коментираме "невъзможното".

tipche
28.01.2009 16:13

абе тоя нормален ли е, тая година шампиони са тотнъм *joking*

Bookie
28.01.2009 16:02

Абе оставете го leketoo, той нещо не е добре.Как можеш да мислиш че Евертън могат да станат шампиони е????Май май ти трябва да пробваш да говориш за нещо различно от футбол.В тая сфера си достатъчно некомпетентен!

vladimir_vn
28.01.2009 15:56

leketoo достатъчно добре съм с математиката , не се тревожи . Иначе ако Юнайтед бе 14точки зад Евертън бих отговорил , че е възможно да се стопят , както преди десетина години стопихме 10 точки преднина на Нюкясъл няколко кръга преди края . Просто Юнайтед е отбор от друго измерение и ако не вярваш погледни статистиката за спечелените титли от създаването на Премиършип .

bacardy_breezer
28.01.2009 15:23

хаах лекетоо вземи се скрии.И в прав текст ти го казвам ДА НЕВЪЗМОЖНО е Евертън да стане шампион.Както iksvel каза и УБА теоритично има шанс за 1 място ,но нека бъдем реалисти.Шансовете на Евертън да станат шампиони в Англия са колкото шансовете на Пирин (които са 15 точки зад Левски) да станат 1ви в България. *sick*

bos
28.01.2009 14:53

Аз съм за отбора на Бербатов,искам българин да вдигне клубната шампионска купа на Англия.Вярвам, че ще се справят. *wink*

leketoo
28.01.2009 12:59

svetlio_vn Ти много ли си добре! Кое е невъжможно? Да се наваксат 14 точки в 16 кръга ли? Я пак помисли с кифоча! Това че е много малко вероятно да стане, не значи че е невъзможно. Ако ролите бяха разменени и Евертън водеха на Юнайтед с толкова, пак ли щеше да е невъзможно. По-добре не говори за математика, пробвай нещо друго! *sick*

iksvel
28.01.2009 12:54

На теория нещата могат да се развият така, че и Уест Бромич да са шампиони. Но шансът е 1 към милиард, ако не и повече. За мен нито Евертън, нито Арсенал нямат шансове за първо място. Макар Манчестър и Ливърпул да остават основните претенденти, Челси и Астън Вила дебнат ли, дебнат...Особено Астън Вила - те са леко подценени и затова засега се справят отлично, затова може накрая на сезона да поднесат изненада и да изместят повече от 1 отбор от топ 4. *wink*

svetlio_vn
28.01.2009 12:45

Венгер явно не е добре с математиката . Уважавам тима на Евертън , но е невъзможно "карамелите" да стопят 14 точки разлика спрямо първото място . Освен това Ман Ютд навлезе във форма и мисля , че няма да изтърват първото място до края на първенството .

bobby_123
28.01.2009 12:34

На теория много неща са възможни, но според мен Арсенал и Астън Вила нямат нямат шанс за титлата, още по-малко и отборът на Евертън.

angel_hi
28.01.2009 12:32

Евертън нямат шанс за ШЛ,Вила Да.А Манчо или Ливера един от тях ще е на върха,може би и Челси.Арсенал,трябва да навакса 6т.за да измести Вила и да е в ТОП4.Става интересно.Може и ТОП6 да има скоро.