Мач №200 за Николай Ангелов в "А" група

19:07
Мач №200 за Николай Ангелов в "А" група
Мач №200 в "А" група записа международният ни асистент-съдия Николай Ангелов. Постижението той направи на двубоя Академик София – Калиакла Каварна (0:1) от последният кръг.

Преди срещата юбилярът бе поздравен от председателите на Съдийската комисия и на АСФБ Костадин Костадинов и Стефан Орманджиев. Двамата му връчиха и плакети за спомен. Президентът на Академик Атанас Иванов пък подари на рефера топка.

След мача в "Овча купел" Ангелов почерпи колеги и приятели в столично заведение. Така пред него в класацията на асистентите с най-много мачове е само съгражданинът му от Самоков Никола Джугански (244), който обаче вече сложи край на кариерата си. 41-годишният Николай Ангелов дебютира в "А" група на 30 септември 2000 г. на срещата Левски – Миньор.

"Тогава изпълнителният директор на Левски Наско Сираков ми подари флагче, което пазя на видно място. Не съм си поставял за цел да надмина по мачове Джугански, от когото винаги съм се учил. Но не крия, че съм много щастлив от постижението си", заяви за сайта на Асоциацията на българските рефери Ангелов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация